Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az igaz, de én nem szeretnék a hétvégenkénti 1-2 adagnál többet inni. Persze fogok szólni, Rehabot tuti hogy hoznak is, mert azt veszem meg mondtam is nekik. De azon túl nem sok mindent, esetleg ha elfogy akkor hoznak még Hellt, Burnt, Red Bullt meg Bombát. Szóval a szokásost. De Watt vagy valami hasonló ami szintén szokásosnak mondható tuti nem lesz. Nekem nem hoznak egyedül meg nem is innék annyit hogy érdemes legyen foglalkozni vele, arra meg nem alapoznak hogy más is venné, mert akinek kell az vigye a másikakat ami ott van a boltba. A Berry Burnt is elég nehézkesen akarták hozni, mert akkor volt még három féle és nem akartak egy negyediket is, de mivel új cucc hoztak belőle. Kb akkora esélyem van mintha megkérném őket, hogy hozzanak amerikai Monstereket.
Ásványvíz is két féle van csak. De bezzeg sör az van vagy 10. A cigiről ne is beszéljünk. Most nem az új majomságról beszélek, előtte is 100 féle cigit tartottak. Jah, hát ezeket megéri. Az államnak is, nem véletlenül van rajta 8 tonna adó.Ezek a kis magánboltok rohadt árérzékenyek, sőt ha nincs meg a kellő profit se akkor már kapásból nem kell neki. Mondjuk nem kimondottan a "kisboltosság" okolható érte, hanem az adott bolt vezetője meg hogy szarrágó. Ha 100 Ft helyett csak 80 Ft profitja van akkor nem kell neki inkább. És ugye meg merik csinálni, hogy nem tartanak változatosságot meg hogy drágán adnak azt is ami van, mert ha nem tetszik akkor menjél kilométereket a másik boltig.....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest