Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    nagyúr

    válasz Okosság #2048 üzenetére

    Kikapcsolja a szinkronizálást.. rendszer- és telepített appok háttérben futását.. képernyő lezárásakor "cache törlés" amit a Xiaomi mérnökei úgy értenek hogy lezáráskor az történik mint mikor a taszkváltóban megnyomod a "minden tevékenység törlése" gombot alul.. kikapcsol bizonyos rendszerfunkciókat ha be voltak kapcsolva, mint pl. a felemeléskor képernyő bekapcsolása és hasonló kényelmi funkciók..) szóval kb. amiről egy okostelefon szól.
    Ha le vagy merülve de kéne hogy telefonon elérhető maradj sokáig akkor talán van értelme bekapcsolni (ezt egyébként lehet automatizálni is, automatikusan bekapcsoltatni ha mondjuk bizonyos % alá esik az akku), egyéb esetben minden anomáliára is számíts akkukímélés címszóval (netes appok értesítéseinek késése vagy az app megnyitásáig meg sem jelenése, appok közti váltásnál kvázi instant bezáródó appok a háttérben, meg a fenti említett dolgok, etc).

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák