Új hozzászólás Aktív témák

  • paolinho

    őstag

    Előkeveredett a fiókból asszonykám ezen típusú korábbi telefonja, amit tavaly leváltott egy Note 7. Arra gondoltam "karanténos" nagy unalmamban, hogy átnézem a piacot, van-e erre valami újabb rom. Az Összefoglalóban találtam egy utalást erre a MIUI11-es romra. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Érdemes feltenni?
    Jelenleg a Xiaomi.eu erre a típusra kiadott legutolsó stabil romja (V10.2.2.0.NCFCNXM) fut a telón.
    Gondoltam arra is, hogy teszek rá az XDA-ról egy Pie-t, vagy egy 10-est, bár ezutóbbit illetően crok kolléga előző írását olvasva egy kicsit elbizonytalanodtam. De ha nem 10-es, akkor van kifejezetten ajánlott a 9-es romok közül? Ahogy néztem a legnagyobb olvasottsága alapján a Pixel Experience a legnépszerűbb, de már rég olvasgatok jókat a Havoc romról is. Szóval Ti mit ajánlanátok?

    Még egy kérdés, csak mert már rég cseréltem rom-ot: ha XDA-s development romot cserélek, az egyértelmű, hogy recovery-ből megy (nekem ebből a RedWolf-féle van most fent), de ha a gyári MIUI11-est teszem fel, az szintén recovery alól települjön, vagy a hivatalos Update metódus szerint menjen?
    Előre is köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák