Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix70
aktív tag
válasz internetezoo #9024 üzenetére
Szia,
Van Androidos telóm is (Ace4) amin tökéletesen fut minden de olcsón jutottam olyan Win telóhoz amiben pl van vezeték nélküli töltés, Amoledes kijelző és még decemberbe kap Win 10-et. Megpróbálom ezt is milyen.
Üdv,Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
MartOOn
addikt
válasz drmotto #9034 üzenetére
Na pont ezert jöttem ma en is fel ide.
Szintén G4 szinten friss 6.0 es szinten nem muxik a mi band. De nekem semennyire sem. Nem rezeg nem szamol. Illetve nem tudok még csak bejelentkezni se az appba. Elotte tokeletesen működött, smart lock is. Most semmi. De a hab az urnan, hogy a gyári LG Health sem szamol 2 napja miota felraktam a 6.0-t.
Mas hasznalja mar 6.0 alatt vmelyik mi bandhez keszult appot? En most a playes verziot hasznalom. De megvannak a forumos ertesitos appok is.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Upo
addikt
Kínában lassan vacsiznak, és én a redmi note 3-on kívül nem nagyon látok mást. Fém ház, 4000-es akku, 13MP kamera 0.1 mp gyors fókuszálással, 5MP előlapi, Helio X10, a 2/16-os 550MHz-es GPU-val, a 3/32-es 700MHz-es GPU-val jön. Ujjlenyomat érzékelő van a hátán a kamera alatt.
B20 továbbra sincs:
FDD-LTE B1/B3/B7, TDD-LTE B38/B39/B40/B41: 2555-2655MHz, 3G: WCDMA B1/B2/B5/B8(2100/1900/850/900MHz), legalább vodás 3G van. Bluetooth 4.1, Wifi 2.4/5 GHz.
SpecMeg Mipad2-t látok, cherry trail atommal, android és win10 változatokban.
De se okosóra, se mi5 nincs. Vagy tévedek?
Ja meg a Mi Air 2, a népszerű légtisztító második generációja.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Csari93
aktív tag
Rendeltem Tinydealtől 1s Mi Bandot, úri szállítással 189 Ft-ért, de gyanús volt, hogy nem jön a Shippinges email, ezért megnéztem újra és rájöttem, hogy hiába in Stock van írva, ez csak pre-sale.
Szóval keményen benéztem és úgy tűnik mégsem lehet Tinydealtől 1s-t rendelni.Lehet valahonnan, úgy, hogy még karácsonyig megérkezzen?
Köszi a segítséget!www.flickr.com/csari
-
ZolkoW
őstag
Nem tudsz esetleg linket, vagy megfelelő varázs-keresőszót ehhez a témához? próbáltam, de nem találtam infót erről. feleségem 4.1-es Droidos telójához kellene, legalábbis ha kicsi hekkeléssel menne, megpróbálnám.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
andrisbandi
őstag
Ha a Playből fel tudod telepíteni a Mifittet, szerintem simán menni fog a teló a Mibanddel.
A kékfogról annyit írtak akinek nem 4.0-val ment, hogy gyorsabban merülnek az eszözök, mert a régi szabványúak nem annyira energiatakarékosak.
Guglizz rá a teló nevére + Mi band.
Hátha...A kékfog tesztelésére a
Xiaomi Bluetooth LE Checker -t ajánlják.Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
ZolkoW
őstag
válasz andrisbandi #9059 üzenetére
hát igen, csak az áruházból nem is engedi telepíteni, itt még kétesélyesnek remélem a dolgot, hátha meg lehet kerülni, még ha nem is lenne teljes a funkcionalitás... telónév+Band nem vezetett sikerre, ahogy verzió+ band sem..
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
MartOOn
addikt
válasz drmotto #9054 üzenetére
Koszi. Mi band eletre kelt egy app ujrahuzas utan. Lg health meg annyira nem is erdekel csak a mi bandet megszoktam h jelez es mar hianyozna.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
x1port
addikt
Üdv.
S health-el tud szinkronizálni a karkötő ?Köszi
-
RBJ
addikt
Na megint áll hír? Még sincs semmi hír az okosóráról?
Ugyan az mint pár hónapja valami bejelentett rózsaszín karkötővel.
MÁs. Tegnap elég szarul voltam, valami lappang bennem. Hazajöttem a melóból, gyors fürdés, fekvés már 18.00 után és 21.00 körül keltem, majd vacsiztam és utána megint alvás.
Ezt a szokatlan alvási időt is monitorozta szépen a vacsit is és tovább a többit is.
Még hogy nem mér rendesen.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
szabacsik
őstag
Elhagytam a linket a legfrissebb mifit app-hoz. Play en nem a legfrissebb van azt írta az app hogy van frissebb de elnyomtam és nem tudom előhozni. Valaki adna linket?
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
szabacsik
őstag
Na ezt kerestem, de sehol se találtam, köszi.
Végül is erre leltem neten, szerintem ide vezetett volna az általad leírt metódus is tekintve, hogy így már nem akar frissülni. 1.7.611-es ez a verzió[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
x1port
addikt
Az normális hogy csak rezeg a karkötő de nem villog értesítésnél ?
Ma vettem meg és még tök hülye vagyok hozzá. .. -
andrisbandi
őstag
A reklámblokkolót lehet ki kell kapcsolni a böngésződben.
[MIUI Magyarország - Regisztráció]
"Elfogadom a feltételeket"
:-)Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
x1port
addikt
válasz andrisbandi #9074 üzenetére
Közben sikerült . A captcha nem akart megjelenni.
Letöltöttem a 2 appot.
Melyiket érdemesebb feltenni ? A simát vagy a notification változatot.Köszi
-
x1port
addikt
Hát Köszi. 1:1
-
betyarr
veterán
ha EZT szeretném használni,akkor a mifit appot szedjem le a telóról?
mivel fizetős az app,ezért szeretném megkérdezni,hogy tuti működnek a rezgő értesítések ezzel az appal?a mifit illetve a notify sem hajlandó rezegni ha a skype-on vagy emailben kapok üzenetet/levelet. -
szabacsik
őstag
Mi band notify v2 - vel tudom hogy amit beállítok neki arról küldi szépen a rezgést
/\____/\
-
Upo
addikt
válasz betyarr #9086 üzenetére
Én megvettem mind a kettőt, a mi fit mellett is működnek. Most a tools-t használom, a notify v2 rettenetesen zabálta az akkumat, uninstalláltam. Az értesítések működtek mindegyikben, fehér ledessel.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
x1port
addikt
válasz Corsa02 #9091 üzenetére
Nem. 4.4
Amúgy amikor nyomtam egy adatok törlését a notfy appon akkor abbahagyta.
Most a mifit és a notify van fent de szerintem ütközik a kettő.
Értesítés megy szépen viszont a lépést nem számolta a fit. És meg a s szakadt vele a kapcsolat.
Nem is szinkronizált semmit utólag sem. -
Corsa02
őstag
Nekem magán a BT-n kell egy adatok törlését nyomnom akkor jó újból. Nálam simán megy a Mi Fit meg a Notify V2 együtt...nincs gond ezen kívül. De ez is csak ritkán, ami megmagyarázhatatlan...van hogy napokig nem csinálja de van hogy 1 nap 2x is...
The Truth Is Out There --->
-
x1port
addikt
Hozzá persze.
S5 minim van. -
Upo
addikt
Tényleg, jut eszembe a notify v2 mikor fent volt, akkor az alvást nagyon hülyén számolta. Olyan 2-3 óra közötti érték szokott lenni a mélyalvás, amikor fent volt a notify akkor 10-20 perceket írt, de volt olyan éjszaka hogy 0 percet! és telerakta ébrenlétekkel az éjszakát, 10-15-35-45 perces ébrenlétekből többet is, pedig arra emlékeztem volna, hogy ennyit fent vagyok. Meg a lépésekből is elég keveset mért. Utána uninstalláltam a notify-t, rögtön visszaállt a szokásos lépés-alvás. Kb. 1 hét után vettem meg a mi band tools-t, gyakorlatilag ugyanazok a funkciók lettek beállítva, és jó maradt a lépésszámlálás és alvásfigyelés is, a telefonom se merül annyira mint a notifyal. Tegnap frissült, többek között az 1S támogatás miatt is. A szűréseit is jobbnak tartom, okosabb. Gyors pihenőt tud, tétlenségi figyelmeztetőt is, szerintem jobb mint a notify v2. Sajnálom, hogy előbb azt vettem meg és nem a tools-t, de azzal érte el hogy volt neki ingyenes verziója.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest