Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
itamragy
csendes tag
Sziasztok! Vègre nekem is megjött a karperec. Feltöltöttem, èrtesitesek müködnek, de a lèpes,alvás számláló nem müködik, se az èbresztès. Volt valakivel hasonlo dolog? Moto G Lolli, Mi bandet mindegy hogy teszem a karperecbe? :S most az egyik felènèl kicsit nem paszol s gondolom akkor ha befolyik a viz egybő nem vizálló. Legujabb magyar mi fit van a telon.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Mikor megláttam a másik MiBand kemény pántját, akkor elhatároztam, hogy vigyázni fogok erre a kényelmes, puhára, de a rémtörténeket olvasva még hatványozottabban óvni fogom. Valami történhetett az utóbbi hetekben hónapokban, mert az ősszel rendelteknél senki sem panaszkodott ilyesmire. Nem tudom, hogy hamisakat kezdtek-e el forgalmazni vagy csak nem bírják az iramot a gyárak a megrendelésekkel, de ez nagyon gáz.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
tybsen
addikt
válasz gianone #3048 üzenetére
Ez volt a legelső dolog amit megnéztem, mielőtt feltettem volna a kérdést..
Nekem a Google play store-os verzió van a telefonomon, így az alkalmazás eleve nem jelenik meg a beállítások / hang és értesítések menüpontban.
Mindenesetre köszi válaszokat , akkor úgy látszik a frissítéssel sem került bele az alkalmazásba az értesítés funkció.
-
Pool_
tag
válasz gianone #3056 üzenetére
Sajna én is keményebb pánttal kaptam már, meg is van repedezve rendesen. Én rendeltem dx-ről ilyen fekete (gondolom utángyártott) pántot, remélem jobb lesz mert ez nagyon gáz ami a dobozban volt.
Szoktak ilyet a gyártók hogy jobb minőségű anyagokból csinálják az első x mennyiséget aztán költségcsökkentenek ha már felfutott a termék. Szerintem itt is ez lehet sajna. -
internetezoo
senior tag
Xiaomi for Sale: [link] EU-ból
Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz internetezoo #3066 üzenetére
Én inkább venném valami ismertebb helyről, pl. Honorbuy (ex. Xiaomishop.com): [link].
Xiaomi 13T
-
kexksz
addikt
válasz internetezoo #3066 üzenetére
Ma kaptam hírlevélben, most TinyDeal-en még olcsóbb: [link]
-
AMATŐR
őstag
Ebay-ről nem érdemes ilyet rendelni? Én is szeretnék mostanában venni egyet, de eddig főleg az ebay-ről rendeltem cuccokat. Ezeket az oldalakat amiket linkeltek, nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
gidacska
csendes tag
Sziasztok. Ace3 van. Sajnos 4.2.2 az android de a bt 4.0 már. Valamelyik főzött rom mal összehozható?
-
gidacska
csendes tag
válasz Milestone2 #3075 üzenetére
Köszönöm.Melyiket érdemes mostanság feltenni?
-
gidacska
csendes tag
válasz Milestone2 #3077 üzenetére
Igazából csak az a lényeg hogy menjen el vele.pár hónap múlva úgyis telefon csere lesz.
-
waces
aktív tag
akit (rajtam kívül ) érint/érdekel, publikus béta állapotba lépett a windows phone-os app. kis időbe belekerül, míg a fejlesztő hozzáaad a listához, de pár nap alatt megkapja az ember. (hamarosan lesz róla egy részletes ismertető is)
Every living creature on earth dies alone.
-
Grecky
senior tag
Sziasztok!
Szombat óta birtokolom Mi Bandet nagy elégedettséggel.
Viszont a magyar miui oldalról leszedett app (MiFit_1.3.114N) nálam LG G2-vel sajnos tele van hibákkal:
Illetve felüléskor 10 fölött alkalmazás leáll hibaüzit dob.
A MIUI fórumba is írtam, de nem reagált rá senki. Most az play áruházasat használom abban nincs hiba, viszont az értesítésekre lehet h majd szükségem lenne.
Más is tapasztalta ezt?[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
gianone
őstag
Eddig még sehol nem emlegették, de mostanában elég sok problémát lehet olvasni a pántokról is, de maga az eszközök is csinálnak olyanokat, amiről korábban nem hallottam. Gyakori adatvesztés, nem monitoroz, nem rezeg stb. Ősszel nyilván kevesebb eszköz is volt, de akkor is.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
petipetya
nagyúr
A felülés rész nálam is rossz volt Nexus 4 / kitkat alatt, aztán a lollipopón működött, most pedig újra hibát dob G2 / kitkat alatt.
Ezt a menüpontot eddig nem is néztem, de nálam is le van vágva az alja. Megnézem az angol appot, hátha abban nincsenek hibák
"nincs rá lezsóidő"
-
Üdv, a topikgazdának!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Grecky
senior tag
válasz gianone #3090 üzenetére
Tudom, h hülye kérés, de meg tudnád még azt nézni, ha a Find band funkcióra nyomsz, és kékre van állítva LED jelzés, akkor is zölden villan fel kereséskor az eszközön 3 LED?
Csak mert úgy emlékszem, h eddig az is olyan színnel villogott, amire beállítottam az eseményjelző LED színt.
De lehet, h rosszul emlékszem.Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Fejvadi
nagyúr
Én már nem csak olvastam róla, de láttam is. Amikor kijött, pár hónappal később rendelt eBuy-ről az egyik haverom. Akkor még elég drága volt és azt hitte mekkora üzlet lesz neki féláron.
(#3073) AMATŐR
Az már gyanús ha nem eredeti szíjban van. A hamisnak más a doboza. A hamison nem volt LED. Nincs az alján MI logó. -
Wilika
aktív tag
Én innen rendeltem és nem volt eddig gond.
mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
felixo
őstag
Olyan funkció nincs benne, hogy rezeg a MiBand, ha a telefon a hatóköréből kikerül (elvesztés esetére) ?
Redmi Note 9
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Z Flip 5 tokok és fóliák
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest