Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz FingR86 #3427 üzenetére

    Ma este lehet én is nekilátok és a második routeremet is kínaisítom a te leírásod alapján. :) Ránézésre pöpec, de ha szabad akkor javasolnék pár módosítást:

    A lépések sorszámát jó volna kiemelni, hogy kicsit követhetőbb legyen.

    A lépések sorszáma mellett néhol egyből parancs van, néhol megjegyzés vagy a lépés címe.
    Én azt javasolnám, hogy legyen ez konzisztens, a lépés sorszáma mellett lehetne a lépésnek egy neve, címe, lehet akár rövid is. (Pl ahogy pár helyen írtad is "Putty-ba írandó parancs" )
    Csak ezt valahogy konzisztensen minden lépésnél így kellene megcsinálni.

    Az ilyesmire gondolok például:
    Ez van most:
    8. Parancssor megnyitása (start menüben elkezded gépelni (cmd)

    Helyette:
    8. Parancssor megnyitása
    A start menüt megnyitva írd be: cmd

    Meg az ilyesmi:
    9. bele navigálunk a scripts mappánkba

    helyett:
    9. Script mappába navigálás
    Navigáljunk el a script mappánkba a következő módon:
    ...

    Számomra amúgy totál érthető, csak kicsit könnyebb lenne olvasni, követni pláne kisebb felbontásokon amikor több ablak is meg van nyitva. :R

    Egyébként számomra a "2. Rollback firmware" pontban jól jött volna egy olyan kiegészítés, hogy "A firmware felrakásakor a router felajánlja, hogy visszaállítja a gyári beállításokat. Ne válasszuk ezt a lehetőséget." Ezt én a másik routeren bepipáltam mert ott az üzenet olyan módon volt megfogalmazva, hogy azt sugallta, hogy a firmware megfelelő működéséhez ajánlott az eddigi beállításokat törölni. Talán mögötte volt, hogy (Recommended).

    Az egészből még valahogy azt hiányolom, hogy nem látom konkrétan melyik az a lépés amelyik megakadályozza/befejezi az adatküldözgetést Kínába. Ez a bdata átírás lenne vagy ebben az új mutatóban több lépés halmaza az, ami ezt megakadályozza?

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák