Új hozzászólás Aktív témák

  • zelikocc

    senior tag

    válasz dchard #3109 üzenetére

    Én a gyakorlatról beszéltem. Otthoni körülmények között nincs különbség SEBESSÉGBEN a két router között.
    A pár évnél újabb telefonok többsége pedig de igen két antennás, még a középkategóriások is. És én nem jelviszonyról, meg nyalábformálásról beszéltem, hanem sebességről. A tesztek is igazolják hogy ugyanazt a sebességértékeket hozza mindkettő router.
    Felőlem lehet 100 antennás is ha a sebességben nincs különbség.

    Majd ha végre tesznek a telefonokba és laptopokba is 4 antennát (mint ahogy pár éve a csúcskészülékek 4 antennások a mobilhálózatokra), akkor fogok tényleg örülni a sok antennának a routeren, de addig felesleges.
    A mobilhálózatokat meg azért nem kell összehasonlítani a WIFI-vel.

    Persze ha van 200 kliens wifin (azt már nem ilyen játék routerekkel kell kezelni) akkor már van értelme ennek az egésznek, de otthoni környezetben nincs. Pont.
    Tudom hogy tapasztalt szakmabeli vagy, de ne vigyük ezt személyeskedés felé.
    Sajnálom ha úgy tűnik hogy nem értem a szakmám egyik technológiájának működését, ha azt mondom róla hogy felesleges, mert a gyakorlatban nem jelent akkora különbséget amennyivel többe kerül.

    Én nem fikáztam az AX3600-at csupán azt mondtam hogy SZÁMOMRA semmivel sem tud többet. Viszont nekem estek itt páran hogy milyen szar az AX1800, kvázi dobjam ki inkább, vagy gyorsan küldjem vissza - én erre az erőszakosságra reagáltam.

    Szerintem inkább hagyjuk ezt és legyen szép napja mindenkinek!
    Sziasztok!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák