Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bad Pritt
félisten
Számomra azért volt még nagyobb pozitív csalódás, mert egy ízig-vérig Gears játék, a fővonal sajátos elemeit (fedezékrendszer, downed státusz, kivégzés, aktív töltés) valamilyen módon mind sikerült implementálni.
Annyi, hogy rétegjáték, nem egy open-world tps kaland, de minőségben simán ott van a top kategóriában.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
natë
nagyúr
Bár nem XSX patchelt, de érdemes kipróbálni az ingyenes Gold játékok közül a Maid of Sker-t.
Brutál szép, eszméletlen hangulattal!Más: érdemes beszerezni a patch-elt Devil May Cry-t?
[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
Az SSD kapcsán ti mire számítotok hosszú távon?
Lehet tudni milyet raktak bele?
Csere mennyire lehet majd 2-3 év után opció?"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Norb79
őstag
Szerintem mindenki arra számít, ami eddig volt. Nekem 2012es az x360 és a vinyónak semmi baja, egy ssd meg tartósabb. Ugyanakkor mind az x360, mind az x1 genben jött nagyobb tárolós változat gondolom majd itt is lesz olyan amiben nagyobb van, ha más nem vmi limited edition. Beleforrasztva nincs az ssd, de vmi egyedi megoldás, ami pcie3-asnak néz ki, de közben pcie4es, de nem a szabvány megoldás, szóval ilyen sima kiveszem berakok másikat nem fog játszani szerintem hosszabb távon sem.
Vagy mire gondolsz?
Én arra készülök, hogy vmikor venni kell egy sticket, amin futnak az xsx játékok, akkor lesz 2 terám ilyesmire, meg veszek egy külső ssd-t az x1/x360 játékoknak és akkor elleszek kényelmesen. Meg persze végre végig kellene játszani a játékokat, nem felhalmozni, és akkor nem lenne minden platformon állandó tárhely kérdés. -
addikt
Lehet már tudni, egyedi kombó a WD által gyártva: [link]
Házilagos csere nem játszik.
SanDisk 60662 1T00 1TB NAND Flash Memory
SanDisk 20-82-10048-A1 NVMe SSD Controller
Western Digital 90430VM330 Power Management ICIts nice to see Microsoft using a replaceable drive here, even if software barriers prevent you from doing the replacing.
[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
Tekintve, hogy itt ha garancia időn belül romlik el az SSD valszeg vadi új gépet kapsz és úgy is minden mentés a felhőbe szinkronizál szerintem nem sokat számít ez.
Ha garancia időn túl van, akkor már más a dolog.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Zoleee83
addikt
válasz Bad Pritt #21844 üzenetére
Köszi a részletes beszámolót, már trailerek alapján is nagyon tetszett a játék, de így még jobban. Mindenképp megér egy végigjátszást, külön öröm hogy GP-ben letölthető.
Én pont tegnap kezdtem neki a Gears szériának az elejétől (G of War Ultimate), mert valami oknál fogva kimaradt, de ez az első felújított rész nagyon tetszik már az elejétől. Érezni futás közben a nehéz páncélokat, érthető a lassabban történő újratöltés a szintén nehéz fegyverek miatt, tetszik hogy az enemy nem fődbuta', hátba támad, elugrik stb harc közben.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kis érdekesség. Ismerős továbbra sem tud Angliában XSX-et beszerezni, annyira elkapkodták őket offline és online módon is. Szóval én küldtem neki ki futárral egy Alzás gépet itthonról a minap.
Live-Die-Respawn
-
Scarletiel
senior tag
válasz EasyLife #21801 üzenetére
Pedig reménykedtem benne, hogy ma kapok értesítést a KV-tól, hogy átadják a futárnak. Én is úgy tudtam innen, hogy ma kapnak készletet.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Rossi
addikt
válasz l.skywalker #21864 üzenetére
Na ezaz, és garanciaidőn túl?
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
-
tunkiih
őstag
válasz -FLY-> #21870 üzenetére
Én magam sem gondoltam, hogy újra Xboxon játszok idén, megmondom őszintén, de abszolut nem bánom, sőt! Mikor megtudtam, hogy 4000 ember van még előttem akkor elkezdtem átgondolni átértékelni a dolgokat, konkrétan/kifejezetten szükségem van-e arra a gépre, várjak e hónapokat, van -e értelme. Nem lett a válasz, ez már 4 napja és csak megerősitett minden ebben. (Az előző generációt egyébként One-on kezdtem, de PS4-en fejeztem be, így azért tudtam mérlegelni )
Sokan leszünk még ezzel így, úgy gondolom.. bár még várom énis a gépem, pár napja rendeltem elő, addig legalább elpörög a PS4 a lakásból.
[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
Xbox Series X-et hol szereznétek be a héten,itthon?
-
EasyLife
aktív tag
válasz hhenry #21878 üzenetére
Mediamarkt jövőhéten elején kap előrendelni lehet mint fentebb írtam
Konzol világ épp most írt nekem:
Egyenlőre az előrendelések feldolgozását végezzük. Javaslom, hogy Ön is adjon le egyet, mert a készleteink rohamosan fogynak. Ott még nem tartunk sajnos, hogy random elérhetőek legyenek ezek a konzolok valamely üzletünkbe betérve. -
Scarletiel
senior tag
válasz EasyLife #21883 üzenetére
Ó szuper akkor egyszer majd elérnek hozzám is. Köszi az infót
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
-FLY->
őstag
válasz Ctrl+Alt~Del #21872 üzenetére
Pl, hogy a youtube legértékesebb kommentjének kb a "ps ftw" van ítélve, egy olyan videó alatt, aminek a készítői arra sem vették a fáradtságot, hogy füstölögjön a puskacső (ecigis műbalhéról ne is beszéljünk). Magazinok meg túlnyomórészt észre sem vették, hogy az MS is startolt, IGNhun egy rendes tesztet sem látok az x-ről, de lassan elkészül az a videójuk, amiben 1 órát beszélnek a ps5 usb portjairól.
-
Astor22
tag
Sziasztok , nem bírtam tovább várni a series x re , megvettem a ss et , és nagyon tetszik egyenlőre . Hang szinte 0 , első játék amivel kipróbáltam a forza horizon 4 , előtte one x volt , szerintem simán van olyan szép , a betöltési sebesség meg pazar esküszöm a legjobb dolog az egészben . Egyébként egy Philips 55pus7304 tv-n játszom , egy kérdés miért írja azt a konzol hogy a tv-m képes full HD ban 120hz re ?
-
Zebu
addikt
Na még egy bugocska. Spotify sem indult el ha külső billentyúzet be volt dugva. EZ hülyítette meg a FH4-et is. Kihúzzuk, akkor működik a kontroller. Utána visszadug és megy minden.
Nagyon várjuk a javítást.
-
Voy15
tag
Már a hivatalos előrendelési napon is bajok voltak.
Egyik munkatársam elmondása szerint, kb az összes nagyobb műszaki bolt online rendszere megadta magát, és alig lehetett rendelni. (Argos, Currys) Még az Amazonnal is bajok voltak...
Végül sikerült rendelni nekik egyet az Amazonról, egyet meg az Argoson keresztül.
Az Amazon a mai napig nem szállította ki a gépet, míg az Argos kitudta küldeni day 1.
Egyébként küldtél neki átalakítót is?
Én a mai napig átalakítóval használom a One X-emet, mert azt még odakint vettem -
hhenry
őstag
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Solten
őstag
Mult Szerdan reggel a Currysnek volt SS (30 percig), ra is tettem a kezem,(holnap erkezik).
Adaptert meg tud venni az ismerose (minden sarkon aruljak), de egy kompatbilis halozati kabel is eleg olcso (2 pines kell?)Saor Alba
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest