Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
tudnátok mondani olyan forrást, ahonnan gyári alkatrészként tudnék szerezni joystick szettet x360 gamepadhez? róla lenne szó, szürkében, fehér gamepadhez.
köszönöm előre is
illetve, ha már itt vagyok
most szereztem egy xbox360 fat arcade gépet. igazából csak hülyülni kellett, amennyiért hozzájutottam ajándék volt. kérdeznék pár amatőr kérdést, mivel sose volt boxom. arcade gép ugyan, de van hozzá egy 20gigás hdd. azzal tudok bármit is kezdeni? mivel arra gondolom nem nagyon tudok/akarok játékot telepíteni a méreténél fogva. megetetem vele a disc-et és már nyomja is a játékot a cucc? mi van, ha egy többlemezes játékról van szó?
srry az amatőr kérdésekért, pc-n ilyen kérdés sose merül fel
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz aram01 #39553 üzenetére
a linkem szerinted vaterás? ne fárassz eredetit nem találtam nem tudom, hogy egyáltalán létezik-e, "original microsoft" alkatrészként. csak mert az eredeti kb elnyűhetetlen, az utángyártottak minőségével kapcsolatban meg kétségeim vannak.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz aram01 #39558 üzenetére
nos igen, nekem nincs, pont egy használthoz kéne. nem tudom, Zk-t ismered? krvajó állapotban van a cucc, tegnap újra sikáltam a gamepadet, mintha új lenne, egyedül a guide gomb és a joystickeken látszik, hogy nem új a kütyü. ha lehetne olcsóért új alkatrészt venni, akkor kicseréltem volna.
-
hoffman_
nagyúr
válasz adalbert1 #39560 üzenetére
köszi a választ
a bajom az, hogy nézegettem én ugyan nagyobb hdd-ket, de többe kerülne egy vinyó, mint amennyiért a boxot vettem gamepaddel meg játékokkal együtt... mivel van két pc is, ezért ez inkább csak lazulni lett vásárolva, meg partis estékre, szóval nem hiszem, hogy érdemes lenne ráköltenem már. bár falcon lapos, ha jól sikerült kivegyem, de elég öreg a cucc, azért nem költenék rá 20-30 ezret, hogy eldobja magát valamikor
szerk.:
az működik, hogy usb-n keresztül kötök rá hdd-t, és arra is pakolok játékokat, nem csak a tetejére pattintott "belső" merevlemezre? mert akkor egy kisebb használt külső hdd apróról még akár meg is érhetné.
vagy két hdd-t nem kezel egyszerre? mert nekem ugye ilyen van hozzá. ebbe bele tudok pattintani akár nagyobb 2.5" méretű hdd-t is, bármilyet, vagy ez spéci?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hoffman_ #39561 üzenetére
nekem 60 gigás van, viszont vannak olyan játékok amiknél fel kell telepíteni az egyik lemezt (GTAV , Watch Dogs) ezek 9gb körül foglalnak , plusz patchek, frissítések. Ezek mellett van még fent változóan 2-3 játék mert amit a gold tagsághoz adnak, én mindig letöltöm, mivel ezzel hozzárendelem az accountomhoz, majd letörlöm, és így bármikor újra letölthetem. Van vagy 40-50 játékom ebből 7 db ami lemezes. Én szűken de elvagyok a 60as vinyóval (mondjuk 90%ban csak GTA V-t játszok, erre is vettem a boxot még2013-ban).
Van egy dolog amit már én is akartam kérdezni, mert nem vagyok benne biztos, de azt hiszem ha pendriveot vagy hdd-t kötsz a boxra, akkor azt megformázza és ebben a formában PC-hez már nem tudod használni. Tehát nem lehet azt csinálni hogy xbox játék rá van telepítve, majd átdugod PC-re és még a maradék helyeden tárolsz mondjuk zenét. Vagy igen?
-
adalbert1
veterán
A legutóbbi update óta kezeli a külső hdd-ket is, ha jól emlékszem 2*2 TB méretig - viszont akár egy pendrive-ot is dughatsz rá.
Igen, kezeli egyszerre a belső és külső hdd-t is, én pl. a GTA V-tel így játszottam (az egyik lemezt kötelező telepíteni, azt raktam a belsőre, a másik lemezt pedig nem lehetett ugyanarra a tárhelyre tenni, így azt egy pendrive-ra).
A belső hdd-t csak úgy tudod nagyobbra cserélni, hogy:
a, másik gyári hdd - ezek méregdrágán mennek
b, firmware-t is cseréled rajta, és akkor is csak bizonyos típusok jöhetnek szóba.
Szóval szerintem inkább köss rá egy külső hdd-t, az sokkal költséghatékonyabb. -
hoffman_
nagyúr
köszönöm a válaszokat
szerk #1
ezt nem magamnak szántam válasznak
szerk #2
ez alapján a videó alapján tehát akkor van esély, hogy jó áron cseréljek nagyobb vinyót, de nem mindegy, hogy milyen hdd kerül bele?
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz #81556480 #39565 üzenetére
igen, ez biztos, ennyit most megtaláltam a neten is
a sztori annyi, hogy nem akarok egy külső hdd-t rákötni, meg madzagokat lógatni, nem esztétikus, én meg erre allergiás vagyok. bele szeretnék pattintani egy hdd-t a tokozásba, csak az meg macerás. még olvasgatok, hogy egyáltalán rá akarom-e szánni magam...
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz hoffman_ #39564 üzenetére
Hát, ha valami módosított géped van, akkor lehet, hogy teljesen mindegy a hdd márkája/típusa, de erről sokat nem tudok, mert csak gyári gépem volt még.
Ha gyári géped van, akkor viszont csak bizonyos típusok jók (pl. itt írnak párat), és azokon is firmware-t kell cserélni - nekem egy WD hdd-m volt, amit így használtam, de akkoriban még nem lehetett nagyobb méretű pendrive-ot vagy külső hdd-t felhasználni, ma már inkább annál maradnék, és nem vacakolnék ezzelszerk.: az új hozzászólásod elolvasva: ha már megvan a megfelelő merevlemez, akkor csak lemented a firmware-jét, rárakod a netről letöltöttet, beszereled és működik is - perszer garanciát senki nem vállal semmire ha valahol elszállna valami
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz adalbert1 #39567 üzenetére
egy régebbi flash van a gépben, de ez ha jól tudom, csak az odd-t befolyásolja, semmi mást. ahogy nézem ezidáig, elég gyakran cserélgetik ebben a case-ben a hdd-t, és egy firmware mod meg tudja oldani, de spéci módon kell formázni, meg pár fájlt rápakolni. mivel itt nincsen szó meglévő profilról, ezért semmilyen adatvesztés nem lenne gond. igazából a jóáras csere a lényeg, de majd jövőhéten beszélek valami szervizes szakival, hátha tud segíteni.
szerk.:
na, ez már kellemesebb hangzik, ez lesz az, ami nekem kell. köszönöm! ha találok használtan megfelelő típust, akkor nekem simán megéri a macerát
[ Szerkesztve ]
-
szabacsik
őstag
válasz #81556480 #39562 üzenetére
Igen ahogy írták már meg lehet csinálni. Nem a box-al kell megformáztatni a vinyót ennyi a trükk mert ahogy írtad is ő lefoglalja az egészet . Előbb gépen particionálni kell FAT32-re amennyit szeretnél a boxnak a többit NTFS-re és vígan használható mindkettőben.
/\____/\
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
újabb rookie kérdéssel fordulnék hozzátok. ha sikerül nagyobb hdd-t eszkábálni a boxba, akkor működik a következő történet? utp kábellel elmegyek a routertől a boxig, ebben az esetben el fogom érni a routerbe kötött pc-k bármelyikéről a box hdd-jét? tehát tudok rá filmet másolni gond nélkül? szükséges ehhez bármilyen konfigolás?
köszi előre is
szerk.:
közben guglizok is, gondoltam eddig is, hogy megoldható, inkább a buktatók érdekelnek
szerk #2
meg ugye a sharing nem ugyanaz, mint a másolás. én nem a pc-n lévő tartalmat akarom olvasni, hanem átkopizni a box hhd-jére.
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
Valaki zuglói Xboxos megtenné hogy rám ír? Egy kérdésem lenne
Köszönöm -
mokus1
addikt
Melyek az ingyenes játékok amik gold nélkül letölthetőek ?
Esetleg valakinek Forza 4 eladó játéka nincs? -
melega
őstag
Mikor ezt a játékot kiadták Fury of Furries nem gondoltam volna, hogy olyan fejlett játékok lesznek, mint a Batman Arkham Knight, Assassin's CReed Syndicate ez a két játék lenne nálam város, ha lenne hozzá gépem, de így csak a nyálam csurgatom. Nincs gépcserére pénzem.
https://www.youtube.com/watch?v=6vD80v5PZ-A
[ Szerkesztve ]
-
Usgyi
aktív tag
Sziasztok!
Boxot szeretnék venni és lenne egy kérdésem. Mi a különbség "Xbox360 Slim" és "Xbox360 Slim E" között?
Köszönöm a válaszokat
Üdv!
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
vamzi
senior tag
Gyakorlatilag az előző oldalon erről szólt a csevej. Olvass vissza.
Vagy itt van ez: http://lmgtfy.com
[ Szerkesztve ]
-
V-I-D-A
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
2016-ban jön a Resident Evil Zero HD Remastered.
Célplatformok: PC, Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nintendo Switch
- Gaming notebook topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Mobil flották
- Politika
- Formula-1
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest