Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csöbronit
tag
Kérdés. Ha a midnight club LA vásárlásra azt írja ki hogy a régiómban nem elérhető azzal tudok kezdeni valamit?
FaZe Clan Member - MLG player
-
dreizwanzig
tag
az egyik analóg gomb, meg a start gomb haldoklik az egyik kontrolleremen. érdemes ebay-ről ilyet venni és kicserélni? esetleg, ha vki vett már ilyet, akkor linket küldhetne, h melyiket érdemes venni
-
Rx
aktív tag
válasz dreizwanzig #28708 üzenetére
Itt nézelődj.
Külön írják, hogy gyengébb vagy jobb minőségű az adott alkatrész.keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
negyven2
veterán
A hét ajánlata
BioShock Infinite | 2 636,70 Ft
BioShock Infinite: Burial at Sea – 1. rész | 1 495,00 Ft
BioShock Infinite: Clash in the Clouds | 645,00 Ft
BioShock Infinite: Columbia’s Finest csomag | 645,00 Ft
BioShock | 747,50 Ft
BioShock 2 | 747,50
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
Tudom, de sajnos angol az accom és ott kicsit drágább (kb 1000 Ft-al). Reméltem, hogy a Season Pass-t is leértékelik, de sajnos most nem. Bár igaz, hogy ha a Burial At Sea – Episode 2-el együtt már jobban megéri nekem az SP mert az olyan 6k, mint külön megvenni még így akciósan is. Ha magyar lenne akkor viszont ott jobban megérné külön külön megvenni az összes DLC-t mint a pass-t. Igaz elég lenne nekem a két Burial At Sea epizód, mert az úgy csak 4485 Ft lenne az egész (angol fontban ez £17,98 lenne ami kb 6700 Ft, és még ennél is olcsóbb az angollal a SP).
-
törölt tag
amit elsőre kérdeztem arra rájöttem
xbox marketplace vásárlás menetéről tudna linkelni valaki valami útmutatót?
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #28713 üzenetére
Nem hinném, de pont most maradtál le róla. Bár elvileg még talán pár óráig meg tudod venni 997,50 Ft-t.
Be kell regisztrálni egy internetes vásárlása is alkalmas bankkártyát (ha lehet akkor a gépen), és ennyi. Aztán vagy gépen keresztül vagy weben keresztül meg lehet venni. arra figyelj oda, hogy kb 400 Ft-t le vesz (pontosabban zárol) a kártyádon. Ezt persze később visszakapod.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #28716 üzenetére
Vagy a gépen adod hozzá (ha meg akarod venni és nincs kártya akkor automatikusan fel is dobja a kártya hozzáadást.
Ja igen ez még fontos!!!
Ha megvetted a Rockstar Pass-t akkor majd játékon belül töltsd le a tartalmakat és ne a live-n keresztül!!! Játékon belül a Martketplace menüpontban tudod majd letölteni!!!
(#28719) LaciCRM: Az akciónak elvileg már vége, de talán egy 5-6 ig még elérhető. Saját bankon keresztül azonnal ott a pénz!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MasterMark #28717 üzenetére
Van most 1000ft-ért Rockstar season pass. Gyorsan feltöltöm a kártyám de szerintem már csak holnapra lesz rajta a forint. meddig lesz még ez az akció, lehet tudni??
(#28718) figure85 Oké, köszi. bejelentkeztem, már látom hogy meg vannak adva az adataim. Régebben vettem már így valamit.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MasterMark #28720 üzenetére
Utaltam rá, ha szerencsém van pár óra, ha nincs akkor holnap rajta lesz.
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #28721 üzenetére
Ugyan az a bank (pl OTP-böl OTP-be)? Mert akkor elvileg, szinte azonnal ott a pénz, de maximum 4 órán belül.
Próbáld meg már most megvenni (ha sikerült hozzáadni a kártyát). Ha megveszi akkor rajta van, ha nem akkor úgyis hibát dob, mert holnap már biztos, hogy nem lesz akciós.
-
StLui
veterán
válasz #81556480 #28723 üzenetére
Giro időpontok, amelyik előtt beadtad a megbízást azzal fog átmenni, bankon belül természetesen azonnal:
"Az új rendszerben az átutalások a következőképpen működnek mostantól. A bankok az elszámolásforgalmi rendszerbe naponta ötször, kétóránként küldenek be átutalásokat: 8:30, 10:30, 12:30, 14:30 és 16:30 időpontokban."Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
törölt tag
Köszi mindenki!
sikerült a vásárlás, már töltöm is
-
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni..
Slim 4gB gép
1TB-s winyót nem ismeri fel a gép Storage settingsnél nem látom Unformattednek semKöszönöm előre is a segítséget!
U.i: RGH-s jellegű lenne a gond, ezzel kapcsolatosan kérem privátban keressen aki tud segíteni
[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
Hopp hopp. Valaki esetleg előrendelte?
Plusz ez is ma jött ki. Instant pénzköltés lesz megint. -
Damage401
senior tag
válasz Evil Snowman #28737 üzenetére
Kösz, hogy szóltál
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Nescafé
őstag
válasz Evil Snowman #28737 üzenetére
Akkor kijött a titanfall?
Nem április 11 a megjelenés iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
Nescafé
őstag
válasz Evil Snowman #28740 üzenetére
Nekem is elő van rendelve
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a témában sosem volt még konzolom.
Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy xbox 360-at, akkor honnan tudhatom azt, hogy nem kókányoltak bele előtte? Mert nem lenne jó olyat kifogni, ami bannolva van live-ról.''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
Micsurin
nagyúr
lehet , hogy alaplapot (számot) bannolnak akár pcjátékok esetén mert ott is vagy a hdd-t vagy az alaplap számot....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
#Raziel-nek előszőr - megjött Zavviról a Max Payne késett de meg van
Másik kérdésem, haverom szeretne venni egy teljesen új boxot. Hol lehet msot ilyen akcióban megint kapni, mint anno a Mediaban 60rt? Mert ott most 90
Köszönötem
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest