Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
Forza 3 Limited 3074 HUF, game.co.uk Kódokat még meglátom, hogy vannak-e hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Csöbronit
tag
válasz molnarpeter #28952 üzenetére
Én platinum shop-ban vettem meg az ultimate collectiont 2990-ért. Így szerintem nem akkora vétel most a game.co
FaZe Clan Member - MLG player
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Csöbronit #28953 üzenetére
Az ultimate != gyűjtői, én direkt azt kerestem, itthon meg kb. csak hiányos volt.
Most 5 font, azt a különbséget kibírtam Akkor újítok be másik részt, ha a meglévőket már kivégeztem. 4 1250/1250, Horizonból még van 20G, de mire megjön, könnyen meglehet az is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz MasterMark #28958 üzenetére
Akkor is töltődik, ha mondjuk PC-re kötöm, és Eneloop aksik vannak benne?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
törölt tag
leszedtem ezt a hitmant, de csak pisztollyal lövöldözök össze vissza . gondolom itt taktikázni kéne meg ilyenek. nem valami pörgős a játékmenet
-
zsolt1225
aktív tag
Nem tudom jó helyen járok-e. Adott egy 4Gb-os xbox360. Ha teszek bele egy pendriveot akkor a telepítős játékokat lehet arra telepíteni, illetve a mentéseket arra rakni? Egy 32-es pendrive vagy külső vinyó kellene akkor valszeg.
-
Knobber
aktív tag
válasz zsolt1225 #28963 üzenetére
Meg érdemesebb akkor inkább mellétenni még 5000Ft-ot és venni egy 250GB-os HDD-t. Hardveraprón ki lehet fogni már 10 ezer körül is őket.
Nem csak hogy némelyik játéknak kell HDD, hanem még amelyiknek nem kell az is akadhat. Nálam Fable Anniversary játszhatatlan volt (számomra) amíg nem vettem HDD-t hozzá. Driver SF is néha be szaggatott, amikor pendrive-ról ment de igen nagyokat.Visszatérve még a [link] egészen biztosan nem fog működni!
Olyan 20 dollár felett már lehet kapni működőeket [link] és [link].Youtube: Knobber
-
MasterMark
titán
válasz Knobber #28968 üzenetére
Lehet hogy működik, de kicsi rá az esély.
Amit pedig te linkeltél az a fordítottjára való.
Én még mindig azt mondom felesleges ilyesmivel kísérletezgetni, ha ott a HD VGA kábel.
Az input lagjáról nem is beszélve.más: Az MMO nem attól függ, hogy ki minek gondolja.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #28969 üzenetére
de en leirtam a wiki alapjan a definiciot... az alapjan nincs igazad.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
escape
aktív tag
válasz dilipok #28970 üzenetére
A Wiki sosem volt megbízható információforrás, és valószínűleg még mindig nem az. Ez eléggé kivesézi a szavak jelentését, bár itt sincs forrás megjelölés, csak egy egyszerű blog.
Ha már így felvetődött, utánaolvastam. Lényegében az összes multiplayer játék MMO, csak van amit más tulajdonságai alapján más nevet kap.SzerintemAzért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
Gebriel
veterán
Tudja valaki, hogy a Lego Movie játékban Lord Business figurát, hogy lehet elő hozni?
Az összes figura meg van amit meg lehet venni, de nincs közte csak a Lord Business(minifigure) -
szabacsik
őstag
G2A - n sikerült 1havi goldot vennem de gondoltam betankolok nehezebb időkre 2 tartalékot jól jöhet az még, de a következő vásárlásnál már "We're sorry, but we can't send your payment right now" hibával meghiúsul a vásárlás. Tegnap este óta folyamatosan ezt a hibát kapom. Más nem találkozott ilyen hibával? Nem tudom mi lehet a baj.
/\____/\
-
Vagaba
tag
válasz Gebriel #28976 üzenetére
Nem játszottam a játékkal, de mindenhol azt írják, hogy asszongya: végig kell nyomni az egészet story modeban a level 15 The Final Showdown-nal bezárólag, és így megvásárolhatóvá válik 1 millió studsért a President és/vagy Lord Business minifigure. Itt leírják, hogy hogyan kell unlockolni az összes karaktert: [link]
"Beam me up, Scotty. There's no intelligent life down here." (Warframe: Sephirot888; XBL ID: Vagaba888)
-
Gebriel
veterán
válasz Vagaba #28978 üzenetére
Mint írtam, az összes figura meg van!
Közben rá jöttem, hogy President Business-ből lesz, Lord Business de ahhoz játékon beül kell egy külön hely ahol át tud változni, viszont ahol nekem azaz ahol a gép kéri, hogy vele legyek ott nincs (az is lehet mi néztünk el valamit) ilyen szerkezet. -
-
Vagaba
tag
válasz Gebriel #28984 üzenetére
Igen, ez a rész meg is van jelölve, hogy IMPORTANT, abban a listában, amit belinkeltem. Még egy tecső videó is utána van csapva, hogy biztos legyen. Valahogy így:
"How To Unlock: Finish “Level 15: The Final Showdown” in Story Mode. IMPORTANT: Lord Business can find his big Legs Machine near the construction site in the “Bricksburg” Hub Area! On the outside of the construction site, to the right when you’re facing the entrance gate, you’ll see a black & red colored platform you can stand on and then press the button/switch on the front-console to get the long legs rising up from the ground!"De már mindegy, úgyis megvan.
[ Szerkesztve ]
"Beam me up, Scotty. There's no intelligent life down here." (Warframe: Sephirot888; XBL ID: Vagaba888)
-
raziel01
veterán
-
pzstm
titán
válasz raziel01 #28988 üzenetére
két hét alatt nem is lehetetlen, bár elég durván kell tolni, ha ugyanazok az acsik mint One-on. (Mondjuk ott van challenge is)
sokhoz leginkább idő kell ha ugyanazok, pull harder-hez én béna vagyok, pull majd valamikor lehet meglesz s az all the hardver is érdekes
Többi két hét alatt egész simán meglehet
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
fuwiradis
aktív tag
titeket megpróbáltak felhívni g2a-nál? a harmadik gold betárazásnál már kíváncsiak a hangomra is
eh, csak nem mertek felhívni, pedig kíváncsi lettem volna
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz fuwiradis #28992 üzenetére
az csak azert van, mert gondolom paypallal fizettel es van egy kis delay a fizetesnel. Mivel nem kapjak meg egybol a penzt, ezert adnak 10 percet, h teljesuljon a fizetes. Ha addig sem sikerul, akkor hivnak csak.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
fuwiradis
aktív tag
válasz dilipok #28994 üzenetére
lehet, de az első kettőnél is volt egy kis idő, de ott nem kértek telefonszámot. nem tudom, lehet csak azt hitték hogy robot vagyok, mert egy 20 perc alatt max. mindhármat berámoltam.
mostantól meg várok jó ingyenes címekre és/vagy szabadidőre, hogy legyen értelme beváltani.
[ Szerkesztve ]
-
szabacsik
őstag
Nekem miért csak egyet engedett venni? Utána mikor bejelentkeznék paypal-ba azt írja, hogy "We're sorry, but we can't send your payment right now" , pedig jó volna még az a maradék 2. Ti, hogy használjátok? Bankkártya hozzá van rendelve vagy pedig magán a paypal-on tartotok pénzt és úgy vásároltok?
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
skylaner
senior tag
Én simán megvettem a 3 Goldot, az utolsó 2nél nekem is meg kellett adni a telefonszámomat de nem hívtak.
Nekem hozzá van rendelve a kártyám a Paypalhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest