Hirdetés
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz z0d1AK #49910 üzenetére
Spöciel az egyik okom a Slim-re váltásnál az volt, hogy a wifi adapter lefoglalja a hátsó USB-t, így egy esetleges Kinect-et az előlapra kellett volna dugnom, ami nem lett volna túl guszta...
És én is kérdeztem a HUB-ot valahol, nekem azt mondák, hogy felejtős, még azok is, amiknek külön áramforrásuk van.
(#49913) StLui: Ha úgy gondolkodsz, hogy a Wii-hez kell még egy halom kiegészítő is, mert sok játék megköveteli, na meg a grafika sem megy a kekszbox közelébe (bár ez szerintem másodlagos), akkor azért nem tűnik olyan jó ötletnek Kinect helyett (az igaz, hogy tényleg picsa drága )...
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Aktív témák
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest