Hirdetés
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz sittes79 #7742 üzenetére
70k, Arcade simán jó lesz, flashelve is lehet, megmarad a garancia úgy is, ha a gari matricát megmentik. Multiformat.hu , golemkonzol.hu , utóbbinál tuti megmentik, előbbitől meg lehet venni _elvileg_ külön matricát ha sérülne.
Viszont livera nem mehetsz vele, mert ha ott bant kapsz, bejegyzik a gépet és végleg nincs gari. De látom ez téged a live nem érdekel, de ne is próbálkozz vele akkor
Tehát legyen ép a matrica és ne legyen semmi más hardveres módosítás rajta. (Hűtésmod stb.)
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
sittes79
addikt
sziasztok!
Valaki tudna küldeni privátban jól érthető backup leírást?
Köszönöm
-
Hopsz
tag
2 dolog lenne.
1.Én használtan vettem a boxot és nem tom hogy honan vették erdetileg, hona tudom hogy Pal-os?
2 ez egy kicsit warez:+vagy - os dvd kell neki? -
tiv83us
veterán
Sracok, cuppanjatok mar le egy kicsit errol a temarol plsthx.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Djuree
félisten
válasz tiv83us #7745 üzenetére
ebben a fos országban nem jár semmi. csoda hogy joy jár hozzá
angliában szinte minden üzletben választhatsz 2 játékot a gépedhez (ami sokkal olcsóbb mint itthon) és akár a legújabbakat is.
most volt itt az mszp-s hirdető emberke, úgy leordítottam szerencsétlent hogy meg sem mert szólalni
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
Skynet258
veterán
Én meg nem haladva a korral (hisz elég "régi" játék már) most szereztem be a Saints Row nevű cuccot, hát k*rvára bejön, elleszek vele a GTA 4-ig az tuti.
De lassan le kéne állnom a játékvásárlásokkal, csak veszem őket, de idáig a PGR 3 lett kipörgetve egyedül. Lost Odyssey, Forza meg egy halom játék ott áll üresben... -
Djuree
félisten
válasz eddie17 #7776 üzenetére
és akkor mi van ha gta koppintás. akkor már nem szabad vele játszani? mondjál már egy olyan játékot ami nem koppintás. olyan nincs...mindenki ellesi a jó 5leteket mástól és felhasználja, nincs ezzel semmi baj...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Skynet258
veterán
válasz eddie17 #7776 üzenetére
Ahogy előttem is szólták: nem baj az ha koppintás, attól még lehet jó. És szavaidból azt veszem ki, hogy nem próbáltad, csak videóról láttad. Vannak hibái, van, amit jobban is meg lehetett volna oldani, de a San Andreas túl rég volt már, a GTA IV pedig még odébb van.
Addig meg pont tökéletes lesz -
Djuree
félisten
válasz Skynet258 #7778 üzenetére
én a san adreas dvd-met kettérörtem
volt egy kamionos küldetés hogy valamit el kellett szállítani sértetlenül asszem. ez soha nem jött össze. a végén kinyírtam körülötte a várost nagy nehezen és mégis az utolsó kanyart gyorsan vettem és felborultam. na ekkor megőrültemLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
eddie17
addikt
Hjaj. Írtam egy szóval is hogy nem jó? Nem azt mondom, nem volt rossz még videóról sem Csak megjegyeztem, hogy kisértetíesen hasonlít rá.
Skynet258: Jól veszed a szavaimat, csak videót láttam róla. De mint fent említettem, csak megjegyeztem, hogy hasonlít rá, és nem azt, hogy egy trágya a játék. Meg amugy ki is próbálnám ha lenne rá lehetőségem.
[ Szerkesztve ]
-
vodaboy
tag
hol lehet kapni xbox 360 HDD ---> PC adaptert?
(ha nem lehet magyarországon kapni akkor eladó az új 20 GB-os Xbox360 vinyóm.
soha nem volt használva.) -
sittes79
addikt
sziasztok!
Komponens AV kábellel hogy tudom rákötni az 5.1 hangfalra cuccot?
Ugye kéne 3 jack, zöld(első), sárga(hátsó), fekete(mély)
Na akkor mitt dugjak hova?köszi
-
Djuree
félisten
Eladó!
Lost Odyssey - 12k (fel lett bontva de a lemezek nem voltak használva. ajándákba kaptam de nekem mostmár 2x van meg )
Assassins Creed - 9k (hibátlan állapot)LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
MixY
tag
Láttam ma a Metró újságban egy Electro World hirdetést, és kurva olcsón adják a Premiumot+Forza2, Viva Pinata, holnap sztem megyek és megveszem. Csak február 29-én érvényes, 59900 Ft, vagy 29x2069 Ft, minden 0%, semmi kamat.
-
Djuree
félisten
az nagyon jó ár. csak menj oda nyitásra mert lemaradsz, az eddigi tapasztalatokból kiindulva. habár az ilyenekkel vigyázni kell mert ilyen volt a media-ban is, felhívtam őket hogy van-e még erre azt mondja a csóka hogy nincs és honnan vettem hogy van ilyen mert sosem volt mondom itt van előttem az akciós újság ebben van és mától érvényes. azt mondja az nem lehet mindjárt megnézi. megnézte és tényleg benne van de itt akkor sem volt sosem ilyen és nem is lesz na mondom akkor bemegyünk és megnézzük. tényleg nem volt és nem is tudott róla senki megnéztem egy másik mediában és ott is azt mondták sosem volt itt ilyen akció, pedig többen ott vették még délelőtt beszarás mik vannak...
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Vettem egy ilyen kábelt a boxomhoz - [Kép].
Gondoltam míg nem tudok LCD TV-t venni addig a monitoromon fogom használni!
( 20"-os a moncsi, inkább a monitoron játszok mint a régi TVmen ).
Ez a kábel DSUB-os csatival van szerelve. A monitoromon van DSUB és DVI-s csati is!
A videókari a DVI-re van rákötve a boxot a DSUB-ra kötöttem! A monitoron van egy gomb amivel tudom állítani hogy, analóg vagy digitális jel legyen. DSUB - XBOX - Analóg, DVI - PC - Digitális. Kérdésem lehet ettől baja a monitoromnak ha megy a gép és a box is és váltogatok analóg jel és digitális jel között??
Remélem érthető a kérdésem?! Ha nem akkor bocsánat .
Válaszokat előre is köszönöm.I am a Man of Fortune, and I must seek my Fortune.
-
MixY
tag
Még azt szeretném kérdezni, hogyha esetleg ez a box nem hdmi-s, attól még sdtv-re is meg hdtv-re is ráköthetem, nem? Csak az a különbség, hogy nem annyira tökéletes a kép meg a hang minősége?
-
sittes79
addikt
sziasztok!
Na megkérdeztem EW-t lesz pesten télleg csak holnap,
de csak pesten, faszom csak szarjuk le a vidéket!!!!Nem akar nekem venni valaki egyet?
Adok érte 65k+posta Pécsre!!
üdv
Aktív témák
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch OLED CFW Atmosphere, 256GB, NYXI kontroller, tok
- Playstation 5 lemezes/kontroller töltő/2db kontroller.
- PlayStation 5 (PS5.) Kontroller. Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- PSVR1 headset eladó kiegészítőkkel!
- Eladó egy Playstation 5 FAT Digital Edition konzol Alzás azonnali csere garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest