Aktív témák

  • Morden24

    nagyúr

    válasz Djuree #48656 üzenetére

    Ebben a kategóriában már nem feltétlenül a teljesítmény vagy a dizájn billenti a mérleg nyelvét, hanem a support. Ez nyilván sokaknak nem számít, de azok pontosan ezért nem is abban az árkategóriába néznek számítógépet.

    Egyébként meg gémereknek nyilvánvalóan rossz opció a brand gép, mert nem lehet buherálni, nem lehet upgrade-elni, tehát pont a flexibilitás veszik el. Ha viszont minőség és megbízhatóság kell, akkor egyértelműen brand gép, nem hómdzsunka.

    Szerintem pont munkánál aztán tökmindegy, mert ott megadott szoftvereket használsz. Nyilván vannak specifikus esetek, de ha vennék Mac-et, akkor nem azért, mert azon jobb netezni vagy ppt-t csinálni :D
    Egyébként mint mondtam, a Mac szerintem is drága, de azért, mert az árhoz nem tartozik 2-3+ év garancia.

    (#48657) csdm: Még megvan, de az Xboxom alig múlt fél éves, és több beruházás mellett nem lett volna pénzem arra, hogy a gép eladása után vehessek valami igényes brand cuccot, ezért még jegelve van a téma. Ellenben játékidő gyakorlatilag nullára degradálódott box óta - ezt csak az alkalmi Civ partik törték/törik meg, illetve némi Dragon Age, de a második részt abból is kekszboxra fogom megvenni.

    szerk.: Egyébként nekem pont abból lett elegem, hogy magam szerelgessek-vadásszak alkatrész, konfigurálgassak bios-t meg szarakodjak, ha valami bekrepál, hogy na most aztán melyik boltba vigyek milyen alkatrészt. Megvolt ez a korszak, de hasonlóan a bakancsos-hosszúhajashoz, szépen elkopott :B

    [ Szerkesztve ]

    Sectumsempra - For Enemies

Aktív témák