Hirdetés
Aktív témák
-
-
sch_a
addikt
http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/292&cl=HU,HU
-
Djuree
félisten
válasz Xirtam #29157 üzenetére
biza valahol rá is van írva, nem tom hol, lehet csak belül (sokszor szétszedtem régen, mindig bekoszolódott és beragadtak a gombok). legalábbis a 2 éves joyomra rá volt írva, nemtom hogy mostanában ráírják-e, gondolom igen...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Xirtam #29111 üzenetére
Ma egész nap játszani fogok vele meg töltök is ezerrel
MÁS: Lehet valahogy manuálisan, frissíteni a COD 4 et? Mert nem tölti be a mentéspontokat jól veteránba. Vagy ott másak / máshol vannak az automatikus mentéspontok? És kicsit idegesítő hogy nagyon mesziről kell eljutnom a helyekre.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
hdman
őstag
Lost: Via Domus: 1000/1000 GS
Sopron city :)
-
Djuree
félisten
válasz Xirtam #29160 üzenetére
még azon sem csodálkoznék ha az MS kormányt is a logitech gyártaná.
"Akkor logi cuccok még se olyan rosszak!"
hát erre meg nem tudok mit mondani. nekem rengeteg logitech cuccom van/volt, és mind felsőkategoriás darab, nagyon jó minőségűek, persze áruk is van, de én még nem hallottam olyanról hogy logitech cucc tönkrement volna. pedig ha valaki, akkor én nyüstöltem mindent rendesen és mégsem volt semmi baja egyiknek sem, max az említett elkoszolódás (sokan használtuk a cuccokat, 4-en voltunk albérletben ) de azt meg ki lehetett tisztítani könnyedén.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Xirtam
veterán
Valaki a Forza 2 jét eladná?
-
FireLord
aktív tag
Ha kicserélem a hddtokban a 20-as vinyót egy 120-asra, azzal fel lehet menni live-ra? Ellenőrzi a microsoft hogy eredeti-e a hdd???
-
F.B.I.
veterán
-
Xirtam
veterán
válasz FireLord #29170 üzenetére
Teljesen jól fogalmaztál F.B.I értette mire gondolsz! Ezért is írta hogy nem ajánlatos!Egészen máskép kezeli a HDD-t a box más a fájlrendszer stb. pont ezért mondta hogy ha nem rétesz hozzá inkább hanyagold!
Más ma felvettem E-mailen keresztül a kapcsolatot a Magyar Microsoft-tal Krisztina válaszolt nekem! A problémám a JOY-ommal van.Na most ő azt mondta hívjam fel őket stb. Igen ám de én nem akarom hogy elvigyék a mostani joy-om! Írtátok páran hogy hoztak másikat, na most ezt én is betom játszani?!
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz Xirtam #29171 üzenetére
Nekem történetesen tényleg szarakodott a joyom Én is online érdeklődtem, majd kaptam 1-2 napra rá a mailt, h hívjam az ügyfélszolgálatot. Felhívtam őket, rendesek voltam meg minden, megnézték a regisztrációm, adatot egyeztettünk stb.. Meg is kérdeztem nem-e gond ha nem vagyok otthon mikor hozzák. Azt mondták nem Azt is megkérdeztem mi lesz a régi joy-jal, azt mondták h meg kell tartsam, mert szúró-próba szerűen ellenőrizhetik
-
Mr.Grincs
veterán
Kipörgettem Veteránon a COD 4et. Nem volt egyszerű korántsem. De meglett. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
bwoay
nagyúr
kopp-kopp
- Jónapot, kik maguk, és miért vannak napszemüvegben?
- A Microsofttól jöttünk kontroller ellenőrzésre. Ön sch_a?
- Igen, én vagyok. Láthatnék valami igazolványt?
- Természetesen, itt a kontroller szúróellenőr igazolványom,
meg a kollegám Microsoft konzolrészleg tagságija.
. Rendben, fáradjanak be. A kontrollert a TV alatti fiókban találják.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
piqla
őstag
hu vazze nezitek a bejelenteseket? kontroller nelkuli iranyitas? lol mekkora josag
Szereted az állatokat?
-
-
4sal3
aktív tag
válasz laragirl83 #29152 üzenetére
én már kezdem unni a pgr4et.. pedig eleinte jó volt
-
Peat;)
veterán
Microsoft eléggé belehúzott a dolgokba, hardwired.hu-n van összefoglaló a sajtókonferenciáról.
Jön egy külön MGS játék boxra. Októberben Forza3. Jön mozgásérzékelős okosság. Meg ilyen semmiségek.. -
Xirtam
veterán
Gyorsan suli elött meglestem ezt a Microsoft érzékelős okosságot! Hát ő Pöppet odacsesz!Játszotam már WII-n de ott némi késés észrevehető!Nem sok max 1ms talán 2 ! De itt a videóban ahogy elhajolnak kormányoznak egyből érzékeli nagyon hatásos! Nintendo + Sony vérezés lesz?!
-
bwoay
nagyúr
jóvan, én meg azt írtam le, ami kapásból beugrott a HSZ-ed kapcsán
a Project Natal valóban döbbenet, kevés hiányzott ahhoz,
hogy sokkot kapjak. Nem magáért a koncepcióért vagyok oda,
mert a Wii-nél is gyorsan elmúlt az újdonság varázsa,
de ahogy a Microsoft fogta a Nintendo koncepcióját, és ezt hozta ki belőle...
hát le vagyok döbbenve.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
4sal3
aktív tag
-
Torry
addikt
Ezekután kell még valakinek a GT5 X360-on? Mert én innentől kezdve lesz.rom
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
a Project Natal-ban szvsz az a durva, hogy itt már nem arról van szó, hogy ps3-wii nél jobb-e a box, hanem egy ilyen kütyü után ki az aki még pcn akar játszani? (leszámítva azokat akik az életük nagy részét inkább online tengetik valami világban és jobban beindul a nyálelválasztásuk egy virtuális sör láttán, mint valójában)
Döbbenet volt az egész tegnapi microsoft show; tulajdonképpen percről-percre jöttek a bejelentések, aminek a felét nyilván már tudni lehetett, de így jóval hatásosabb. Pár játék viszont még csak körvonalazódik, de már előre "félek". Mindenesetre a szórakoztató-ipar nagyágyúi mind tiszteletüket tették, ez már csak jó jel lehet.
A pc-s játékfejlesztésre meg bőven elég annyit reagálni, hogy a crysis 2 multiplatform lett, egyszóval inkább picit butítják az egészet, de megpróbálnak dupla annyi játékélményt belesűríteni, hogy konzolokon is labdába rúgjon.Xbox GT: nozsolt
-
rudymester
senior tag
Ezek után bármit mondhat a Sony. A Turn10 csapata nem gyenge játékot hozott össze a GT5 fejlesztési idejének a (kb) fele alatt. Lesz borulás is, így sokkal megfontoltabban kell vezetni. Várom már az első stunt videókat...
Van valakinek tapasztalata a következő dologról:
Fable 2-őt szeretnék egy SD tévén játszani. Mennyire olvasható a magyar szöveg. Vannak akkora betűk mint pl a CSI játékban? Menyasszonyom ezt kérte születésnapjára. Jó is, ha az embernek játszik a párja.[ Szerkesztve ]
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
Aktív témák
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest