Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz bwoay #14673 üzenetére

    Sziasztok!

    Egyetértek Bwoay. Mivel '97 óta PC-zek aktívan és mivel folyamatosan tanúja voltam a konzolok betörésének és térhódíásának, mint megrögzött PC_s (karöltve a PC-s játékmagazinok folyamatos konzolellenességével), a konzolosra mindig úgy tekintettem-már csak az ismerettségi kör konzolosaiból is kifolyólag-mint olyan emberre, aki nem ért a számítástechnikához, nem is akar, még egy játékot sem tud feltelepíteni, nem fontos neki a minőségi grafika, csak a beteszem a játékot és menjen dolog.

    Most meg, hog ypár hete itt a box, nem tudom elképzelni, hogy mi értelme volt évekig húzni az átállást (igazából a PS2 még nem volt alternatíva egy menő PC mellett, az xb 1 sem, a 360-nal meg már kb. egy éve szemezek, csak igazából pénzügyi okok miatt nem jött hamarabb a váltás).

    És most sokkal szebb a világ. Nem kell telepítgetni. Nem fordul elő, hogy a régóta várt jáék valami grimbusz miatt mégse megy. Nem derül ki minden nagy cím előtt, hogy ez most mégsem fog olyan jól kinézni itthon,mnit aképeken, mert max 1024-ben futtathatom. És ez az érzés valami olyan hihetetlen, úgy berögződött már az elmúlt tíz év alatt, hogy alig tudom felfogni.
    Ha meglátok egy új címet, ami szimpi x360-ra még első blikkre így is mindig az jön, hogy de az majd nem fog 100%graffal futni. Pedig de. LEgfeljebb izzadni fog a gép.

    Viszont ezzel együtt kicsit irigylem azokat az ismerősöket, akiknek olyan címek, mint a DIRT, vagy bármi újdonság ott lapul a legújabb címeket tartalmazó "hengerekben".
    Nekem meg várni kell, míg olcsóbb lesz használtan. És ezen a ponton gyakorlatilag talán ott is vagyunk, mint a PC-k hátulütéjével. A PC-re a hardverek ársesésére kellett folymatosan várni és tízezreket belelni, konzolon meg a szoftverbe.
    De azért sem fogom megberhelni a stabil X360-amat.

    Meg valljuk be, egész máshogy nézünk egy tízezerért vett játékra, szép dobozzal, füzetkével, mint arra, ami csak egy cím egy verbatimon.
    PC-s koromban jöttek-mentek az évi nagy durranás címek, alig kötött le valami. Ami nem jött be első percek alatt, már ment is le.

    Most meg vért izzadtam a Fifa07-tel, hogy így, meg úgy játszhatatlan, de szép lassan kiismertem, időt áldoztam a játék megismerésére, most meg szinte függő vagyok, alig várom, hogy meccselhessek ha van egy szabad félórám és most már semi-pro szintű játékoskkkal állok össze akár Hungary- Germany meccsekre, és 6-4-re tudom verni az ellent úgy,hogy nem szidom minden másodpercben a kezelhetetlen analóg irányítást, mint tettme az még alig pár nappal ezelőtt.

    Na ennyi, nem mesélek.

Aktív témák