Hirdetés
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Red Dead Redemption PC teszt
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #37810 üzenetére
Van hát.
-
raziel01
veterán
válasz Crazyman33 #38109 üzenetére
Nekem újként hatott:
A különbség a régi SLIM és az új SLIM között:Régi:
133 Watt powersupply / 12V rated 11.1ACorona
A new revision that takes away the HANA chip and thus the Reset Glitch Hack. Released August 2011.
No more HANA Chip
New DVD drive Philips-LiteOn DG-16D5S
Integrated into southbridge
115 Watt powersupply / 12V rated 9.86A, down from 10.83ASzóval ebben már HANA chip sincs. Mondjuk úgyis az szokott megsülni szóval jobb is.
-
raziel01
veterán
válasz Crazyman33 #38111 üzenetére
Egyértelmű, hogy nem neked szántam.
-
raziel01
veterán
válasz Psychonaut #38162 üzenetére
Ha flashelt akkor nem lehet visszaállítani.
Egyébként attól, hogy flashelt, játszhatsz eredeti játékkal vele ha ez a fétised.
Szerintem érdemes gyűjteni egy SLIM-re a garancia miatt is. Jasper is megbízható de hangosabb. Meg a SLIM-ben a forrasztások is jobbak. -
raziel01
veterán
Múltkor írta valaki, hogy Forza 4 kéne neki olcsón.
Most láttam épp 7500 Ft-ért Forza 4 gyűjtői kiadást.Nem pénzt érte szerintem.
-
raziel01
veterán
Microsoft-al beszéltem és azt mondják, hogy azért csak 2 év van a SLIM-re, mert az már nem lesz 3LED-es. Ha nem lesz 3LED-es akkor miért nem 3 év van rá?
Ha annyira biztosak benne, hogy nem fog elromlani akkor lehetne 3 év gari vevő csalogatóként.pakooo egyébként megbízható eladó, tőle lehet venni bátran. Jatekaim.hu-n vagy 280 pozitívnál jár.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz Psychonaut #38179 üzenetére
Én is így voltam vele, hogy kell ez nekem? Végülis csak néhány konzol exkluzív cím van rá.
Sokáig gondolkoztam. Megvettem de nem bántam meg. Igaz, hogy csak néhány kiemelkedő játék van de azokért már megérte és iszonyú kényelmes hátradőlve a fotelból játszani a vezetéknélküli kontrollerrel. És játékból kilépés, összeomlás sincs. (PC-n is csak ritkán de néha van)vasii: 8k-ért már láttam ilyen kormányt múlt héten.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #38186 üzenetére
Hülyék mindig vannak. Kirakják dísznek a hardveraprora. De el meg nem viszi annyiért senki.
-
raziel01
veterán
válasz molnarpeter #38373 üzenetére
Csak a hülyék vesznek boxot vinyó nélkül. Ki akar szopni a folyamatos lemezpörgetéssel?
Főleg ha warezolni akar, szétcsesződik az olvasó. -
raziel01
veterán
válasz MasterMark #38451 üzenetére
Felesleges ebbe belemenni, úgyis mindenkinek van/volt warez dolga.
Tényleg reális, hogy mindenki Linuxot használ, ingyenes szoftverekkel.
Nem vagyok a warez mellett a topicban egyébként de tényleg furcsa ez a papagájkodás. Azt írta privátban írjon aki vágja. Egyszerűen ignorálni kell és nem generálni felesleges hsz-eket. -
raziel01
veterán
-
-
raziel01
veterán
válasz molnarpeter #38615 üzenetére
Én eladnám a picsába és gyűjtenék és vennék SLIM-et használtan. Aztán békesség.
-
raziel01
veterán
Minőségről felesleges beszélni, mert nem a Bungie fejleszti.
Esetleg jól fog kinézni meg egyszer végigtolható lesz de, hogy nem lesz olyan EPIC, mint a Reach volt az holtbiztos. Az új ellenségek meg röhejesek.
Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest