Hirdetés

Aktív témák

  • Crazyman33

    senior tag

    válasz Tulujus #9457 üzenetére

    Ez így igaz, nem új hír. Az MS eladta a jogokat. Ezért nem értem a Logitech hozzáállását, kaszálnának egy karaj kormánnyal.
    "beszéltem egy magyarországi forgalmazóval, aki szerint a Madcatz kormányok valójában az MS kormányon alapulnak"
    Ez tetszik, szerinted ő nem akarja eladni? Szerinted életében hány kormányt próbált már ki? Egyáltalán azt a fajtát amit árul próbálta?
    Nem azt mondom hogy nekem kell hinni, ez is egy vélemény. Biztos hogy mást mond az akinek az első kormánya (amíg ki nem próbál egy faintost), és mást mond az akinek előtte már volt pár kormánya.
    Nekem a győri Saturnban volt szerencsém találkozni vele. Köze nincs az MS kormányhoz. Ja, de tekerni kell azt is.

    Egyáltalán nem kell kételkedve nézni, ki kell próbálni. Több user véleményét meghallgatni. (Vagy beszélni egy forgalmazóval, höhö) Ott az FX. Ha az ár/teljesítmény arányt nézed nagyon megéri. Olcsóbb mint a Madcatz és sokkal jobb minőségre.

    Én amúgy inkább vennék használtan egy MS/FX kormányt és élvezettel ülnék le vele játszani, mint hogy vegyek egy Madcatz kormányt és kínlódjak vele, és a kormányra kelljen ragasztani a gari papírt hogy emlékeztessen minek is kellene örülnöm.
    Minden kormány - minden szimulátor játék.

    UI.: Tudom hogy van olyan itt a Fórumban is akinek Madcatz kormánya van. NEM sértésnek szántam amiket a kormányról írtam! Egyik tulajdonossal sincs gondom!

    [ Szerkesztve ]

    Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.

Aktív témák