Hirdetés
Aktív témák
-
Tomics
addikt
válasz Pickle Rick #5499 üzenetére
Én próbáltam úgy, de hogyha meg vannak osztva a gépen a zenéim/videóim akkor a háttérben fut valami iszonyat proci zabáló alkalmazás, alig tudtam kinyomozni hogy mi az, de hozzá köthető, mert miután megszüntettem a megosztást eltűnt.
PH! addikt since 2004
-
DonMedve
addikt
Én már úgy vagyok vele mind1 milyen szinte,csak legyen.Most van egy az apróba.
Tudnám Istentől,hogy novemberi dashboard frissítésbe benne lesz a G25/27 támogatás,akkor nem foglalkoznék semmivel."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
válasz matthew95(2) #5505 üzenetére
Pendrive-nak jobban örülnék,de a lemezes megoldás is érdekel.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
matthew95(2)
senior tag
válasz DonMedve #5506 üzenetére
Pendriveről úgy tudom, hogy nem lehet. Cd-s megoldás:
1. Írd ki a zene cd-t, de normál audio cd-ként ne mp3-as lemezként.
2.tedd be a boxba
3. menj a music library-re ott válaszd ki a "current disc"-et.
4.Rámész, hogy rip CD, de előtte kiválaszthatod, hogy melyik számokat akarod.
5. Hallgatod.[ Szerkesztve ]
-
redXIII
senior tag
Na,béta teszter lettem én is.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
DonMedve
addikt
válasz matthew95(2) #5507 üzenetére
Hát elég bonyolult,mármint támogathatná az mp3-at is.
redXlll:Azt hogyan lehet?
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
ForRedGlory
félisten
Sziasztok!
Bocs a hülye kérdésért. Szeretnék venni egy controllert, de nem Xbox360-hoz.. Az Xbox 360 controller PC-vel is működik?
szerk...: közben megtaláltam, hogy igen.
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
válasz ForRedGlory #5512 üzenetére
Igen, ha vezetékes akkor nagy valószínűséggel semmi nem kell hozzá, felismeri (vagy ha igen le lehet tölteni a drivert, de win7nél tuti nem kell)
Ha vezeték nélkülit akarsz akkor kell hozzá egy ilyen pluszba.
PH! addikt since 2004
-
ForRedGlory
félisten
Köszi a választ. Wirelessre gondoltam, úgyhogy jól jött az a link. Jó húzós lesz, ez a wireless controller + az a receiver, de ilyen az élet
Viszont, ha nem wireless... milyen hosszú a tyúkbél?
szerk: wirelesshez gondolom elemtöltőt nem adnak, ugye? Vagy aksis? Bocs a láma kérdésekért, de a jó öreg logitech rumblepad II-t akarom nyugdíjaztatni.
[ Szerkesztve ]
-
redXIII
senior tag
válasz DonMedve #5509 üzenetére
Valaki belinkelte régebben a jelentkezési linket itt.Ott beregeltem.Nem kapcsoltam má be a gépet 1 hete,aztán ma nyomni akarom,kiirja hogy frisités van a livehoz.Aztán mikor felrakta utánna látom hogy beta Kicsitt sürübb lett a cucc sztem is,bár erröl tilos lenne beszélni
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Tomics
addikt
válasz ForRedGlory #5514 üzenetére
lehet venni hozzá play charge kitet, ami egy gyári aksi gyakorlatilag, de nem éri meg szerintem.
jobban jársz ha ceruza(AA) aksikat veszel. 2 db kell bele, elég sokáig bírja. igazából a legolcsóbb is jó bele, de ezt sokan használjuk innen és mindenki dicséri (ne tévesszen meg a 2000mA)
de van aki innen tescos ceruza akksikat használ és az is tökéletes bele szerinte (így hirtelen nem tudom kicsoda)szerintem olyan 2-3m között van a tyúkbéles verzió, ha jól tévedek 2,5m de nem biztos mintha ennyi rémlene régebben volt róla szó
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
highness
tag
Hallottátok már?
A Gears Of War 3. megjelenése elhalasztva 2011 őszére!
[link]
(Ami kicsit öröm az ürömben, hogy addig lesz idő a 2, részhez november 10. után végre Magyarországon is letölthető multi map-ok kijátszására.) -
DonMedve
addikt
válasz Crazyman33 #5517 üzenetére
Okok,vettem! Köszönöm!
-
Djuree
félisten
válasz ForRedGlory #5512 üzenetére
vezetékeset vegyél pc-hez. olcsóbb, nincs válaszidő, nem kell az elemmel szarakodni, a spárga meg van vagy 3 méter, bőven elég hosszú mindenhova
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
laolaj
aktív tag
Hello hello mindenki.
lenne 2 kérdésem..
1. Optikai kivezetést szeretnék a gép hátuljára.. van e valakinek ilyen fölöslegbe.. vagy tudtok e valami jó helyet ahol olcsón meglehet venni.
2. PenDrivon akik használják valami véleményt mondanának.. milyet érdemes használni..
nekem most Kingston C10-es 16GB van 10/5MB-os.. vagy van e valami jó tippetek..Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
Def26
félisten
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
-
adalbert1
veterán
Mondjuk aki nem árérzékeny, azoknak egy jó része biztos a Saturnban/MM-ban is megveszi a játékokat, aki meg az, inkább sokszor keres olcsóbb alternatívát (kisebb konzol shopok, használt játékok, külföldről rendelés). Ugyan számokat nem ismerek, de az elmúlt pár évben szerintem biztos vesztettek a piaci részesedésükből, azért lépnek meg ilyeneket.
Na meg nehéz azt a hozzáadott értéket megtalálni amiért jobban megéri egy játékot 2-3k-val drágábban megvenni mint a konkurenciánál.
Szerintem az viszont nagy húzás volt tőlük hogy a Fifa11-et olcsóbban adják mint a legtöbb rivális shop, ezzel biztos sok pont az árérzékeny kategóriába tartozó vevőt becsaltak az üzletükbe.
Ami viszont már a vicc kategória, hogy egy játék szaküzletben nincs kirakva egyetlen működő eszköz sem, vagy hogy nem lehet kártyával fizetni (ha jól emlékszem bLaCkDoGoNe írta pont az árkádban lévő üzletükre). -
Def26
félisten
válasz adalbert1 #5538 üzenetére
Sok konzolboltban nem lehet bankkártyával fizetni. Azért, mert a a bankkártyás fizetés után egy bizonyos összeget kell tejelni a banknak.
Egyébként engem az húzott fel egy kicsit, hogy Bundle csomagokban nincs valami nagy választék. Amit nem is értek. Más konzolboltban meg előfordul, hogy ha bundle csomagot veszel kapsz mellé egy szar német nyelvű játékot (német, osztrák import miatt) az 576 -ra azért ez nem jellemző, és azért csak mellettük szól az is, hogy hivatalos viszonteladók, nem valami lépcsős pincebolt... No meg én még nem futottam össze olyan eladóval aki ne lett volna képben a konzolos dolgokkal.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Azért egy ekkora hálózattól csak elvárná az ember hogy megoldja üzletenként egy POS terminál kigazdálkodását (talán olyan 3%/tranzakció körüli áron helyezik ki?). Ill. tudom hogy bilibe lóg a kezem, de simán lehetnének egyéb fizetési módok is, pl. paypal, moneybookers.
Ha hivatalos viszonteladók akkor meg főleg vicc hogy nem tudnak pár jobb bundle csomaggal előrukkolni. Viszont remélem lesznek még olyan akcióik mint most a Fifa 11-el (mondjuk valami olyan játékkal ami jobban érdekel).
Az meg külön probléma hogy drágábbak mint a legtöbb egyéb beszerzési forrás (oké, nyilván ha hivatalos csatornákon szereznek be rengeteg dolgot rosszabbul járnak mint mondjuk a külföldi importtal, ill. hát a plázákban is biztos nem olcsó az üzlethelyiség bérlése).
Ahogy nézem offline magazinjuk sincs már, ezzel szerintem egy nagyon jó marketing lehetőséget buktak (mondjuk az utóbbi pár évben biztos meredeken ívelt lefelé a példányszám az online média térnyerésével). -
StLui
veterán
válasz adalbert1 #5540 üzenetére
Számtech-ben pl nagyon alacsony az árrés, szerintem max 5-10%, de lehet tévedek. Ebből odaadni a banknak 3 %-ot az annyit jelent, hogy az árrésük 60-30%-át vinné el a bank. Ez bankrészről szerintem egyébként rablás, nem csodálom, hogy sok helyen kedvezményt adnak ha kp fizetsz, mert beépítik plusszba az árba a kártyás fizetés díjját.
Nálunk a közértben 4,5% most a forgalom harmadát kitevő cigaretta árrése, ebből is elvisz a bank 3%-ot, marad 1,5!!!Viszont nem tudom mennyi az árrés ezeken a játékokon
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
bwoay
nagyúr
én meg azt látom, hogy a comgame kft. küszködik. és az, hogy a legnagyobb országos hálózatként nekik kell igyekezniük felzárkózni (ahogy te fogalmazol), megint sokat elárul. az újság is beszart, helyette PC Gurut árulnak, ami nem tudom, mennyire érdekli a konzolos közönséget, de van róla elképzelésem... ha már ott tart a dolog, hogy használt játékok értékesítésével is nekiáll foglalkozni egy ilyen cég, akkor az nekem nem azt mutatja, hogy minden rendben megy.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Def26
félisten
Én meg abból indulok ki, hogy ha bővítik a termékkínálatot akkor az rosszat nem jelent. Külföldön is nagy sikere van a használt játék kereskedelemnek. Az más kérdés, hogy a kiadók el akarják ezt törölni.
Újság meg... nem adtak hozzá cd mellékletet, mégis mit vártak?
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz taylorp #5545 üzenetére
Nem érted.
Régen aki olvasta az 576 kbyte -ot majd utána az 576 konzolt tudja, hogy állandóan azért ment a rinya a csevegő rovatban, hogy legyen az újsághoz cd melléklet. PS2, XBOX, DREAMCAST időkben nem volt ám olyan csuda dolog, hogy felmész a Live -ra azt leszeded.
Izgalommal nézegettük a nagy áruházak külföldi lapjait, hogy hátha még van egy-egy Playstation magazin (azokhoz volt dvd melléklet)
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Üdv srácok!
Mondjatok már olyan FPS-t, amiben van split-screen coop/multi mód lehetőség, természetesen az új Halo-kon kívül.
Egyébként a Halo első részét lehet egy képernyőn többen nyomni?
THX előre is!
Sectumsempra - For Enemies
-
Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest