Hirdetés
Aktív témák
-
-
MasterMark
titán
válasz Crazyman33 #34501 üzenetére
Guide gomb, jobbra szélén, perferences, online status, appear offline.
kenny123: Ki elöl akarsz bujkálni?
Amúgy a Privacy Settings-ben:
Online állapot
(Döntse el, hogy ki láthassa a játékos kapcsolati állapotát. A kapcsolati állapot kiterjed az aktuális online tevékenységre, például arra, hogy éppen mit játszik, és hogy elérhető-e játékra.)
-Mindenki
-Csak barátok
-Letiltva[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Crazyman33
senior tag
válasz MasterMark #34502 üzenetére
Köszönöm!
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
kenny123
addikt
válasz MasterMark #34502 üzenetére
Nem bújkálok én, csak inkább legyen ez az alap. Aztán majd ha játszanék valakivel, átmegyek online-ba. Köszi a leírást, amúgy!
yo
-
HRicky
tag
Hello!
Jövő héten érkezik meg az xboxom és mivel még sohasem használtam ilyet és még csak nem is fogtam kontrollert a kezemben ezért azt szeretném kérni hogy ajánljatok nekem egy olyan játékot aminek könnyű az irányítása hogy bele tudjak szokni.
A játék stílusa lehet bármilyen...én vmi autósra gondoltam mert könnyebbnek tűnik de persze ezt csak ti tudhatjátok.THANKS! -
Kroni1
veterán
A dirt showdown demo elérhető lesz majd free live tagoknak is idővel, vagy hogy szokott lenni ez?! Csak kipróbálnám, de még PC-re se jött demo ha jól tudom..
Ohh: közben van PC-s is már.. Akkor azt szedem és a jóöreg MOMO-t ráuszítom!
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
sebaj, mert nekem egészen bevált a sniper elite V2 (AI igaz nem a legcsúcsabb de látványos és élvezetes dolgok is vannak benne), valamint jön Max Payne és Ghost Recon is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
Crísis rajongóknak,
Crysis 2 kód 1990 HUF-értiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Kroni1
veterán
Mire gondolsz konkrétan h idegesítő?! Nekem bármily furcsa, a sok fikázás ellenére is bejön a demo! Szerintem az lenne a baj, ha komolyan veszi magát a játék! Ez egy agyzsibbasztó, gondolkodni nem akarok, csak zúzni ész nélkül dolog, aminek egyszerűnek és puritánnak kell lenni, nem illene hozzá szerintem semmiféle komolyság. A sok fikázás ellen felhoznám én is h azért a teljes játékot még nem ismerjük, egy pálya alapján nehéz eldőnteni sztem, a full game vszleg változatos lesz!
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
üdv mindenkinek! Az lenne a kérdésem, hogy Forza3/4-ben ha magasabb osztályra fejlesztek egy autót, /pl E-ről A-ra/akkor a fejlesztésre fordított összeget visszakapom, ha a későbbiekben úgy döntök, hogy inkább #visszafejlesztem#?
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Dave™
nagyúr
válasz Kroni1 #34522 üzenetére
Olyan, mint valami cirkusz, túl van díszítve az egész, rendkívül hatásvadász akar lenni, közben csak bénára sikerült, szerintem. Nem a roncsderbi koncepcióval van bajom (bár a demo-ban ilyen nem is nagyon volt, legalábbis klasszikus értelemben nem igazán), hanem a kivitelezéssel, nekem túl infantilis, idióta.
-
dilipok
veterán
válasz wertigo1984 #34523 üzenetére
Nem Az auto tuning semmi mast nem csinal, mint megveszi azokat a partokat, amiket te is megvehetnel a tuning reszen. Innentol fogva ugy mukodik, mintha manualisan csinalnad, ergo ha megveszel egy reszt, akkor azt ha kiveszed nem kapod vissza az erte kifizetett osszeget, hanem csak egyszeruen kiveszi az autobol. Ha kell megint, akkor meg visszarakhatod mar ingyen.
(de a 4ben a car affinitiy miatt ez ugysem szamit, mert nagyon hamar el lehet erni azt a szintet, ahol ingyen lehet fejlesztgetni az adott marka autoit)
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Kroni1
veterán
Sokan szeretik az ilyen szürreálisabb dolgokat, azért is örülök hogy remélhetőleg ezt a divatos részt szétválasztják a rendes rallytól, a gymkhana dolog nekem se jött be a dirt3-ban! Még mindig jobb mintha a Dirt 4 lenne ilyen, remélhetőleg az komolyabb marad és nem lesz giccsparádé! Egy CMR2-szerű rendes, izzig-vérig rally játékot kiadhatnának már Dirt 4 néven!
-
dilipok
veterán
válasz wertigo1984 #34527 üzenetére
de csak jo tanacskent mondom, hogy ne hasznald az auto tuningot, mert szerintem nem sokat er. Kb random pakolgat bele partokat, amig el nem eri a kivant szintet az auto. Inkabb manualisan valasztgasd ki, hogy mik kellenek. En pl mindig azzal kezdem, h felrakom a spoilereket, a legjobb gumikat es fekeket, esetleg csokkentem a sulyt, aztan kezdek csak hozzanyulni a tobbi reszhez. (nem feltetlenul ez a jo megoldas, csak en igy csinalom)
Nem volt olyan erthetetlen a kerdes
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
sutyesz96
őstag
Hi all!
Szerintetek inkább vegyek újan 55-ért boxot (a 250 gigás), vagy használtan?
Vagy megéri egyáltalán 250-eset venni? Külső vinyót/pendrive-ot felismer??
Köszi a segítséget előre is!No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Dave™
nagyúr
Ha van egy olyan arcade játék, ami itthon nem elérhető, lemezen pedig nem adták ki, akkor az hogyan szerezhető be? Nem értem miért jó ez a sok korlátozás.
Giinos: ha csinálok egy UK reges live id-t és azzal jelentkezek be, akkor menne, ugye? Gondolom akkor meg a magyar ID-val vásároltak nem mennének. Tudom, hogy jogi okai vannak, de itt látszik mennyire csőlátásúak, mindenkinek az lenne a jó, ha minden régióban elérhető lenne. Profilokat meg nem fogok váltogatni, annyit nem ér az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz WhiteWalker #34536 üzenetére
Illetve UK reggel sokkal több on-demand játék van, mint magyarral? Mert a hazai felhozatal elég szegényes. Ajándékozási opció nincs, ugye? Mármint valaki megveszi UK reggel, és továbbítja valamilyen formában.
-
WhiteWalker
nagyúr
ha kreálsz egyet és ha fent van UK live-n akkor le tudod tölteni és elindul a magyar reggeddel , nekem is 3 profilom van és nem kell váltani...én az UK profillal töltök le.. . jelen esetben maga a konzol miatt indulna el,mert palos regióba tartozik..
gondolom ha tehetné akkor az MS is egy regiót vezetne be..ezt multkor kérdeztem is tőlük...
szal nem rajtuk múlik.. -
sutyesz96
őstag
Én kimaradtam!
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
-
wertigo1984
őstag
válasz dilipok #34529 üzenetére
mekkora bitrka vagyok! Én azzal kezdem mindig, hogy akkor "dúrrbelefejlesszükfelegyből" Köszi a tanácsodat!
Néztem sok pálya uaz, mint a 3-ban. Már a Sportember kategóriát is teljesítettem, van vagy 16 autóm, jól el lehet ezzel is és a 3-al is szórakozni. Engem például több órára simán le tud kötni. Mág annyit hogy éjszakai pálya lesz benne mint pl a NFS Shift2-ben?[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na talán van itt rajtam kívül is más Halo rajongó.
Itt egy márciusi videó, nem is tudom miért nem láttam eddig még.
Making Halo 4: First Look
Live-Die-Respawn
-
wertigo1984
őstag
válasz WhiteWalker #34545 üzenetére
Mester a láncfűrészes brantot hogy nyírom ki a RE5-ben? Minden fegyveremet rá pazaroltam, de belecsócsál a kulcscsontomba...
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz wertigo1984 #34547 üzenetére
hehe , ha a legelső alkalommal találkozol vele ,aszem egy lépcsőn jön veled szembe,akkor az út mentén levő hordókat lődd szét,mikor a közelébe áll...ha máskor esetleg összefutsz majd vele, csak lődd...én magnumot használtam...
-
taylorp
senior tag
válasz wertigo1984 #34547 üzenetére
Próbáld meg távcsöves puskával sokszor fejbe lőni.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
Aktív témák
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest