Új hozzászólás Aktív témák

  • Lajtorja

    aktív tag

    Nem, nem a multibox banned, a pénzed azért elteszik. Key broadcast már nem mehet. Eddig ugye az volt a szabály, hogy amíg 1 keypress -> 1 action, nincs timer, trigger, meg semmi automatizálás addig oké. (megjegyzem ezt sok bill/egér driver komolyabban sérti mint a legtöbb multibox tool, pl ISboxer)

    Sok kis babbi meg örvendezik, de 10-ből 9 nem tudja megkülömböztetni a botokat a multiboxertől, ez remekül látszik wowhead és mmo champ kommentekből is. Fingjuk sincs miről beszélnek. Féltik az economyt, azt hiszik akik huszas csoportokban szedik a virágot azok (csak) multiboxerek, azt hiszik a key broadcast az magától megy meg "automated gameplay", hát nem. De ha így is lenne és tényleg lenne _komoly_ hatása az economyra akkor meg ugyan ezeknek az embereknek az lenne a bajuk, hogy miért 2500g egy flask és 600 egy poti.

    Classsicban az összes nyomorult szerveren hónapok óta éjjel-nappal mennek a rogue pickpocket botok (/who rogue blackrock), senki le nem sz@rja, nincsenek szem előtt a játkosokat se zavarja... de a -jelenleg még- legit multiboxolásért repülnek a perma banok.

    Kőkemény meló beállítani egy ilyen setupot, anyagilag sem egy olcsó buli és mit ártanak vele? Egyedül letolják instákat, ez fáj? PvP-ben lecsapnak? Kemény. Classicban outdoor még megértem, hogy zavaró ha elhúzza mobot, lassú a spawn vagy akármi, de retailen? Még tagelni se lehet és minden kb instant popol, minden "közös". Ami fórumokon megy az tükrözi a jelenlegi playerbase hozzáállását: pitiáner casualok egy sandboxban akiket csak a pet battle, mout gyűjtés meg alt húzás érdekel, de más ne akarjon már többet/mást vagy esetleg jól érezni magát. Dögöljön meg a szomszéd tehene!

    Szóval igen, lehet tapsolni. :C

    --- ---

Új hozzászólás Aktív témák