Új hozzászólás Aktív témák

  • steveetm

    őstag

    válasz whitezo88 #8452 üzenetére

    Jó, és?
    Nem nagyon értem, miért kell ezen annyira kiakadni(Nevar-t se az S1-s cuccon, de majd még arról is). Maggi jelent még valamit nektek? Valami státusz szimbólum, hogy vágtátok vagy mi? Semmi, akik vágták nerf előtt, azok úgyis tudják, hogy igen, ők le tudták vágni. Ezért féltékenykednél más guildekre, mert ők most nerfelve fogják vágni? Pff, a sok nyomorék, nagymutert beültetem a székbe és jobban tolja, mint ők. Szánalom. Egyébként meg nem.
    Mikor már rég nem maggi a highend, akkor miért kell amiatt sírni, hogy jóval többen fogják vágni? Ami mellett érdemes megjegyezni, hogy tuti lesz még most is olyan, aki le se jut hozzá.
    Ingyen BT, Hyjal kulcs. És? Akik kael killre akarják fényezni az e-peen-t, tudják majd ezután is, merthogy bt meg hyjal kulcs lesz, ámde a questet ami jelzi a kael killt, nem fogja megkapni a sok nyomi. Háháh, szánalmasak, ott bohóckodnak 2 freekillen hyjalba meg bt-be, mikor még kael-t se képesek levágni. Az már nem szánalmas, hogy kael után free kill-t kaptál alaból. Ennyi erővel kérhetném, hogy kael dobjon 3x annyi lootot, de hyjalba ne legyen már az, hogy bemegy egy friss csapat, és bosst öl. olol?
    És a sok nyomi, kael kill nélkül, bt, hyjal kill nélkül el fog jutni az új he instába? El. És tud majd ott olyan progresst hozni mint egy hc guild? nem. Szánalmasak, csak mert ottvannak őkis.
    /spit az összes postbc 70esre, aki poénból lement zg-be 3 emberrel mountot farmolni, meg fun bwl-t tolnak. Hát lolmár, meggyalázzák azt a több hónapnyi szenvedést és szopást, amit én bwl gyakorlásával töltöttem, majd a dicsőséget amit a kitakarításáért kaptam. Kész.
    De jöhetnék azzal is, hogy nagy dolog arra verni, hogy megvan illidan kill, de akár vashj vagy kael. Vágtátok mikor bugos volt, és még nem volt agyonnerfelve erre az állapotra? Most kezdjek könnycseppet morzsolni a szememből, mer csak ilyen szánalmas vagyok, hogy nerfelt állapotban tudom csak levágni?

    S1, ingyért, és? Meglesz az altodnak is ingyér, és most vért hugyozol az S3ért, megbámulnak armored netherdraken, de amiatt kell bánkódni, hogy ó jaj, valakinek fél évvel késöbb meg lesz az amiért én anno vért izzadtam? Ne már.

    Jönnek az új insták, a régieket nerfelik, a régi már szart se jelent, az új igen, meg kell ezen lepődni? Ingyen T4-et sajnálni full T6ban?

    Ennyire másként állunk ehhez a játékhoz?
    Üdv.: steveetm

Új hozzászólás Aktív témák