Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz Frozzy #71559 üzenetére

    Classonként kicsit eltérhet, de jellemzően még bőven lvl110 előtt megkapod az összes fegyvert. Ha hibrid classod van, akkor vedd számításba, hogy - amennyire én tapasztalom és olvasom mások véleményeit - abszolút kiválóan lehet szintezni és ami fontosabb world questelni tankkal és healerrel is, sőt PvP szerveren sokkal biztonságosabb is. 110-ig egyébként alig kapsz AP-t, szóval minimálisan számít hogy mire költöd. Tartogatni AP-t a Knowledge miatt sem érdemes, mert a Knowledge szint AP növelő hatása nem visszamenőleges. Az csak azt jelenti, hogy amint egy szinttel nő a Knowledge-ed, attól kezdve erősebb AP növelő itemeket kapsz minden forrásból, de a már táskádban lévő itemek semmit se változnak.

    Ha már eldöntötted, hogy milyen speccen játszol, akkor amint megkaptad ahhoz a fegyvert, csak arra költsd az AP-t. Ha még nem, és próbálgatni akarsz, akkor olyan lvl13-14 szintig, minimális AP-ból felhúzhatod az összeset, szóval nem nagy érvágás, akkor sem ha a mechanizmus miatt minden offspec fegyverre költött AP-t a main fegyvertől veszel el.

    Valami olyan módosítás kellene a rendszerbe, hogy ha van mondjuk X szint különbség a két fegyvered között, akkor a gyengébb a fejlesztésére bónuszt kap, mivel a jelenlegi megoldással teljesen kiesik a játékból a váltás. A legideálisabb az lett volna, hogy minden fegyverre közös AP pool van, kicsit lassabb fejlesztési ütemmel.Az sincs kiegyenlítve szerintem, hogy pl. egy DH-nak csak két fegyvert kell fejlesztenie, másoknak hármat, de a másik véglet Druidáknak meg négyet.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák