Új hozzászólás Aktív témák

  • warcat

    veterán

    válasz kenwood #63732 üzenetére

    Pedig van bőven hely, QERTFGCXS meg a számok, és ezeken ugyanúgy használhatsz ctrl,alt,shift modot,nem kell hozzá addon csak macroban odaírt kitétel.
    Én Razer Nagát használok mondjuk, és a képességek ilyen szintű kiirtása után amit ebben a kiegben kaptunk
    ('nyád Blizzard a Felflame-ért) már rengeteg szabad hely van.

    Én értem a problémát amiért csinálták,de jópár kaszt esetén nagyon túllőttek a célon miközben képesek voltak mást szinte érintetlenül hagyni (rátok mutatok huntardok,igen).
    Valami elképesztően idegesítő dolog warlocknál - ami mindig is arról szólt,hogy használj minden gcd-t,folyamatosan khm "varázsolj"- az,hogy maximum 2 gcd eltelte után úgy kell futkározni mint egy levágott fejű csirke, semmit sem tudsz csinálni ami hasznos.

    A másik mellékhatás ami gyorsan világossá vált számomra, hogy rettentően egyformák lettek a kasztok.Persze van egy felszínes "fluff" de ha mélyebbre nézel,kb az összes dps-t fel lehet fűzni ugyanazon szerepű keybindingok mentén (spellszakítás cd, dpsnövelő cd, védelmi cd stb).El is készítettem a ranged karaktereimnek ugyanazt a mintát.
    Viszont ez azzal jár,hogy rohadtul nem tudnak érdekelni az altok már,egyetlen egy sem,persze 100-as mostanra már mind,ott rohadnak a garrisonban,csupán az egyikkel voltam akár csak heroic instázni.Guildes aktivitás/érdeklődés alapján elég hamar nyilvánvaló lett,hogy altos heroic raid sem nagyon lesz,nemhogy mythic,így ment a kukába még februárban.
    Szerintem több kárt okoztak vele hosszútávon mint amit nyertek vele - aki nem volt hajlandó kitanulni a mesterséget,az már rég lelépett ilyen hosszú patchek alatt.

    Brimstone probléma: az ilyen kapcsolós dolgokra érdemesebb gombot használni szerintem.
    A beragad/nem kapcsol ki probléma tipikusan akkor szokott előjönni,ha épp nem járt még le az aktuális gcd egy képesség használata után,ezért kell cancelaurát használni,aminek nincs global cooldown kikötése,tessék:

    #showtooltip
    /cancelaura Fire and Brimstone
    /cast Fire and Brimstone

    #showtooltip
    /cast Burning Rush
    /cancelaura Burning Rush

    Ezek ugyúgy egyszer megnyomod bekapcsol, megint akkor kikapcsol - rendszer alapján működnek,mintha csak simán kiraknád a bar-ra,csak épp nem ragad be sosem.

    Szerk.: a lock teleport használós része szerintem annyira fontos, hogy alt+0 kombóra raktam,abszolút nem fér bele 1 másodperc késés sem ha ténylegesen használni kell,hasonló a soulshatter de a human racial is de azok alt kombóval elférnek a Nagán.Viszonylag ritkán kell manapság,de ha még is akkor garantáltan nem érsz rá keresgélni :)

    [ Szerkesztve ]

    EA: It's in the crate!

Új hozzászólás Aktív témák