Új hozzászólás Aktív témák

  • Vyndree

    őstag

    válasz Ribi #40000 üzenetére

    Ha vissza akartam volna venni, akkor visszaveszem anélkül, hogy elutalom neki a pénzt.
    ez nem az a kategória, hogy ha a táskámból ellopnak a két kiló heroint, akkor nem megyek a rendőrségre, hogy "tolvaj, kapják el!"
    Csak hogy érthetőbb legyen: A rendőrségre úgy mentem be, hogy vásároltam egy számítógépes játékot) amire elutaltam a pénzt és a terméket nem kaptam meg. A bíróságon is ez volt az indíték, sehol nem szerepelt se a Blizzard, se a WoW. Nem is kérdezték sehol, nincs jelentősége. Ez a srác ugyanezt megtette volna, ha egy telefont, vagy laptopot veszek, ebből a szemszögből teljesen mindegy miről beszélünk.

    A rendőrségnek semmi köze nem volt hozzá, ott felvették a jegyzőkönyvet és továbbították a megfelelő helyre, őket ne bántsd, engem hibáztass hogy fizettem valamiért amit nem kaptam meg. Még egyszer hangsúlyozom, nem volt extra ár a karakterekért, olcsóbb volt mint ha a boltban veszek egy új játékot.

    Tényleg nem akarok nagyon a témába mélyedni, de ki szerint tilos? Hatóság, alkotmány, vagy "csak egy cég" szerint? A rabszolgatartás Magyarországon ha jól tudom tilos és a törvény bünteti, vajon az account felhasználó váltását is? Tényleg nem kötekedni akarok, csak ha ezt nem bünteti a törvény/alkozmány/rendőrség, akkor nem ugyanaz a kategória

Új hozzászólás Aktív témák