Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • steveetm

    őstag

    válasz Wolverine #19112 üzenetére

    Jaja, biztos több a szintező karakter, mint aki pvpzik. Felejtsd már el ezt a max hp= nagy terhelés achievementre dolgot.

    Cathfaern: Az ok, hogy le kell kérdeznie, de ha igazad van, akkor ugyanúgy le kell kérdezni minden mást is, és szeretném még egyszer kiemelni, hogy mit mondtam: "kb legstatikusabb" Tisztában vagyok vele, hogy változik, amit megkérdőjeleztem, az az, hogy qrvára van ami jobban terheli a szervert.

    Egyébként nem hiszem el, hogy nem érzitek mennyire nonszensz az, hogy ha tegyük fel, az aréna szervereken van az achievement logolás is, akkor az lenne a megoldás, hogy kivesznek pár tabot, nem az, hogy kevesebb aréna meccset engednek egyszerre, vagy, ne adj isten, beteszik egy külön szerverre.

    Megjegyzem, nehezen tudom elképzelni, hogy szerverenként 10-20 ezer lekérdezés / secnél több menjen, maximum néha el tudok képzelni egy-egy kiugrást, de még a leggányabb mysql egy fostalicska gépen is 5000/ sec-et hozza. Most innentől nem nagyon lehet megmagyarázni, hogy lerohadnak a blizzardos szerverek a lekérdezésekben.

    Üdv.: steveetm

Új hozzászólás Aktív témák