Új hozzászólás Aktív témák

  • Kanczy

    veterán

    válasz anxius #14530 üzenetére

    Na itt van még egy ostoba...kérdezte a véleményed?De most komolyan,közöd nincs a témához : megjegyezte,hogy unja a wowot,erre te mint valami utolsó öleb,pattantál,hogy akkor bizony neki a kurva száját.Honnan veszed a hülyeségeidet?Ki mondta,hogy együttérzést vár,egyáltalán ki mondta,hogy szomorú,vagy ilyesmi?Teljesen normálisan közölte,hogy jobban szeret pvp-zni,te meg nekiugrottál mint valami köcsög ha meglát egy jó segget.Kinek képzeled magad?Meg ez a szar Blizzard bácsi duma...Feltűnhetett,hogy eddig nem szólt be neki senki,de azért te többes szám első személyben beszélsz,és bizonygatod,hogy itt bizony mindenki ellene van.Skizofrén lehetsz,vagy netán csak egy 8 éves kis senki,aki pattogni akar,és bebizonyítani,hogy ő megmondhatja a tutit,mert ő a JANI?

    Annyira fel tudnak húzni az ilyen idióta senkiházi nyomorékok.Beszélgetnek az emberek,te meg idejössz pattogni (erre ez a tökéletes szó).Apa,meséld el pls,hogy hol látod azt a sok whine-t,amire ilyen keményen válaszoltál.Szerintem takarodj ki az udvarra,és ásd el magad,de kurva gyorsan.

    üdv,
    kanczy :(((

    [ Szerkesztve ]

    You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

Új hozzászólás Aktív témák