Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa311

    veterán

    válasz Horny256 #13778 üzenetére

    valószínűleg ez történt:

    - Vagy a TE gépeden vagy valakinek a gépén aki TUDTA ÉS HASZNÁLTA a te jelszavadat a wowwal van egy vírus / kémprogram, ami arra szakosodott, hogy wow jelszavakat lopjon.
    Ez úgy működik, hogy lementi a wow mappádból az account nevet (az ott van, de ez még nem probléma) és egy keylogger figyeli milyen billentyűket ütsz le a wow indítása után. Így a kapott adatot elküldi a gazdájának, aki ezzel tudja a felhasználóneved és a jelszavad.
    Ezután felmegy wow-europera, átírja a jelszavad gyorsan és minden pénzedet és értékedet átpostázza a saját karakterének. Hogyha nagyipari "munkás" akkor még arra is használja a már kifosztott accpot, hogy a goldreklámokkal spammolja az összes létező chatet és téged bannoljanak érte a GMek.

    Tehát az nem elég, hogy most megváltoztattad a jelszavadat, mivel hogyha a TE GÉPEDEN van a keylogger, akkor ismét meg fogja tudni a jelszavadat és ismét feltöri az accodat.
    Tehát először ajánlanék egy teljes vírusirtást vagy formázást és utána újra megváltoztatni a jelszót. Aztán nagyon figyelni, tűzfal, virusirtó, stb.

    És ofc senkinek nem megadni a jelszavad.

    Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

Új hozzászólás Aktív témák