Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz callmeakos #3448 üzenetére
Én úgy hallottam egy pár ott dolgozótól két éve, 2011-ben, akik F1 idején is ott vannak, hogy bőven 100k felett voltak, csak hivatalosan nem közölhetnek túl sokat, mert ciki lenne, ha verné az F1 látogatottságát (ugye akkor még szokatlan volt, hogy sokan kilátogatnak a WTCC-re). Ebből nem tudom mi az igaz, de igazságalapja van.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
raczger
őstag
Csináltam ma pár képet.
Az első két szabadedzésen mind a három honda elég instabil volt féktávon, de aztán időmérőre jók lettek.
Ami fura volt, Norbi leggyorsabb körét elég érdekesen kezdte le, én azt hittem, hogy elveszi, biztos vagyok benne hogy ott 2 tized volt még benne, persze ez most semmit sem számít, csak kocsi szempontjából jó hír, verhető lesz Müller holnap.www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Integra
titán
gondolkodtam, hogy vajon a norbi felnije felmenne e az enyémre, aztán láttam, hogy 340-es a tárcsa önmagában, ami minimum 18-as felnit sejtet... letettem róla...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
neduddki
nagyúr
HI!
ehhh es nem lesz idom holnap nezni grrrrrrrrrrrr:- (((
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
proof88
addikt
srácok!
Néhány kérdés:
1. - akinek van előre váltott jegye, az mennyi előnyben van a belépésnél azokhoz képest akik ott veszik? Csak kis különbség van bejutásnál, nem? Úgyis csak pár ember van ott a kapuknál.
2. - Ugye mind a 7-es, mind a 8-as kapunál lehet venni jegyet?
3. - van paddock belépőm, azt előre felrakhatom a karomra és beengednek a paddockba, vagy ne vegyem fel mert csinálnak még vele valamit?
-
ruti
Közösségépítő
válasz proof88 #3455 üzenetére
tényleg nem volt tömeg,
a Q1 végén Thomsonnak azért nagy szurkolás ment
(ő is ugye az utolsó másodpercekben tudta megkezdeni a mért körét, a Q1 leintésekor, aztán végül nem lett jó idő, és nem fért be a 12-be, pedig aztán senki nem zavarta ) kár érteviszont nem volt Zengős stand, vagy holnap lesz csak?? meglátjuk...
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
madmike
őstag
Irtátok, hogy a Hungaroring területére be lehet vinni kaját, piát. De ma azt mondta, egy ismerősöm, hogy a paddockba nem. Ez igaz? Ki kell dobni vagy mi?
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
ruti
Közösségépítő
válasz proof88 #3457 üzenetére
1. szerintem mindenképpen előny, hogy nem kell sorban állni...
a 8-as kapunál ma 2 ember tépte a jegyet, az lesz a tölcsér, ha ott nem bővítenek, a kapunál is felhalmozódik a tömeg.
2. igen, a 8-asnál 5 jegyárusító fülke volt, a főkapunál már nem emlékszem, de lehet ott még több...
3. a paddock belépő az napi, nem kétnapos, ha vasárnapid van, azzal a kapuban nem csinálnak semmitSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
-
raczger
őstag
1:3x volt az autogp, 1:4x a speedcar. Sajnos elég unalmas ahogy írták, néhány autóval nem az igazi, valami jobbat betehettek volna ehelyett.
Saccra szerintem 10-20k ember lehetett kint.
(#3459) madmike: én ilyet ma nem vettem észre, hátizsákban nekem mindig ott volt a kaja-pia, de igazából senkibe sem kötöttek bele a biztonságiak
(#3463) proof88: csak egyértelműen írd oda, hogy nem te csináltad, de facebookon is fent van, szóval akár meg is oszthatod
[ Szerkesztve ]
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
proof88
addikt
válasz !Overdose! #3465 üzenetére
köszi
raczger: ok!
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
ruti
Közösségépítő
válasz !Overdose! #3465 üzenetére
szerintem tavaly kint is volt, vagy lehet az tavaly előtt volt
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ruti
Közösségépítő
hol vagytok, fiatalok...mi epphogy beertunk a warm up elejere
-
callmeakos
veterán
Na jólvan MTVA csak nem tudjátok kihagyni a felesleges stúdióbeszélgetést
All→M8
-
Integra
titán
válasz callmeakos #3471 üzenetére
angol eurosport 1 ha nem bírod már a nyöszörgésüket.
fél órája felhív egy jóbarátom, hogy van még egy paddock jegye, kiugrom e a futamra... hápersze, még a szemem is csipás.. motorral sem érnék ki időben
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
válasz Integra #3472 üzenetére
én is itthon maradtam, pedig sok cimib hívott, ment, de nekem még hétvégén is 1-1,5órát ingázni csak oda, mondom majd legközelebb
na hajrá Noribi!!!
de szééépen rajtolt!!!#3474 Integra: mi lett vele nagyon egyenesen beleállt, beállt a fék? v kormányszervó újra előjövő hiba? egyáltalán nem fordította el a kormányt, egyenesen bele
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
callmeakos
veterán
Jó lesz az a második hely is, nem kell erőltetni ha nem megy
Monteironál meg blokkolt minden, sztem esélytelen volt hogy megfogja. Kár, nekem szimpatikusabb mint Tárkony
All→M8
-
Integra
titán
válasz callmeakos #3475 üzenetére
durrdefektnél kenheted a hajadra sajnos, talán nem zúzta annyira le az autót. minden esetre a tompa puffanás, ahogy belezúgott a falba, vicces volt.
müller atom módra megy, 2. hely lesz ez, tárkony sem támad, ő is már tartalékolja az autót.
nem baj, müllertől kikapni nem gáz, a többi chevy sehol sincsen, ez is mutatja mennyire jó pilótaszegény moteiro meg nem tehetett semmiről, coronel ment bele hátulról vagy chilton?
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Tarquini jól feltartja a népet
szerk.: most már inkább Huff
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Integra
titán
faszomat már, a saját futamomon mutassák már a saját emberem, főleg ha elöl harcol!!!!! ki a picsa felelős a kamerákért?!?!?! hihetetlen....
-
callmeakos
veterán
Ott a dobogó. Szép volt. És a mi fontos: A gyáriak SEHOL nem voltak
All→M8
-
mephi666
nagyúr
óóó, ez eddig nagyon jó... most már "csak" annyit szeretnék, hogy a kocsi maradjon egyben és a 2. futamon is sikerüljön egy szép eredmény elfeledtetné az előző évet, amikor alig bírtam futam után aludni
asszonynak már most adagolom, hogy jövőre ki KELL menni anyagilag kicsit most elúsztunk, idei évre azért a repülőnap be van még tervezve, de jövőre 99%, hogy ott leszünk élőben
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
callmeakos
veterán
Megvagyok lepve. Az MTVA kitett magáért, hogy töltse ki a két futam közti időt. A zengős boxtúra nekem nagyon tetszett. Mondjuk ez köszönhető Wéber Gabinak
All→M8
-
callmeakos
veterán
Tarquini
Norbi
Már megint Müller nem bírt magával.....
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Integra
titán
Ennyi volt :-(
-
mephi666
nagyúr
válasz zolynet #3488 üzenetére
nem, de elvileg menni fog, amíg a kocsi alkalmas rá... bízok azért pontszerző helyben...
ez a dunatv-s közvetítés nekem is tetszik
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Integra
titán
Norbi is on fire :-)
-
Integra
titán
válasz callmeakos #3490 üzenetére
Ez a francia sosem valtozik...
-
callmeakos
veterán
Coronel fölé tuti felszállt a zöld füstfelhő
All→M8
-
N€T0X|N
őstag
válasz callmeakos #3486 üzenetére
Müllernek szerintem semmi köze nem volt hozzá... Tarquini szarta le, hogy ott van mellette (bár nagy volt a tömeg amúgy is), még a pályáról is leterelte. Sajnálom az öreget, mert jól odaverte a kocsit, meg mint utóbb kiderült, magát is. Müllert kifejezetten nem szeretem, de nem az ő sara volt szvsz.
Sent from my keyBoard
-
Motion_Blur
félisten
A szervezés botrányos. A susnyásban kialakított parkolókból esély sincs megindulni. Eddig másfél órát vártunk...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Petya25
őstag
válasz Motion_Blur #3498 üzenetére
Mi is vártunk egy darabig, míg rájöttünk, hogy nem akar az istennek se megindulni a sor a dombnak fel.
Hátraarc, és pár sorral odébb álltunk, ott meg 4. autóra kiutottunk az aszfaltra.
Mint a birka mindenki egyszerre akar kimenni, a cipzár elv nem érvényesül sajna.[ Szerkesztve ]
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
shteer
titán
válasz Motion_Blur #3498 üzenetére
időben megindultunk, mert tudtuk, hogy ez lesz ha nem. 4-re zuglóban voltunk.
szerintem jónak tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest