Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
Norbi tapad Huffra.
-
Motion_Blur
félisten
Kíváncsi vagyok Vaillante utoléri-e Norbit.. nem kéne
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
proof88
addikt
Zengősök szerelik már a kocsit, szerencsére gyorsan visszakerült a boxba.
-
Motion_Blur
félisten
-
proof88
addikt
válasz Motion_Blur #2256 üzenetére
jah ... azért remélem Gábornak sikerül valamit alkotni a 2. futamon.
-
Sundesz
őstag
Ekkora parasztot, mint ez a Dudukalo... remélem Gabi autója rendben lesz a 2. futamra.
Hörcsög Powa'
-
Motion_Blur
félisten
Nobi kicsit csalódott hogy a futam második felében nem tudott menni az első hárommal. Ennél nagyobb baj ne legyen!
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
z00li
senior tag
válasz Motion_Blur #2259 üzenetére
Egyébként Norbi futotta a leggyorsabb kört a privátok között. -
proof88
addikt
Túraautó Hírblog
Csuti Laci üzeni azoknak, akik nézik a Playert: amikor megy a közvetítés, állítsátok meg (pauze) 30 másodpercre, és akkor szinkronban lesz a képpel. Neki ment. -
Chosen
addikt
Mikor jön a második futam?
-
Motion_Blur
félisten
-
Chosen
addikt
válasz Motion_Blur #2265 üzenetére
Thx
-
a_tesz
Korrektor
ja csak itt töküresek a lelátók... azért a ringen jobb volt a hangulat
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
capulet75
addikt
marhára nem adja csak a teniszt
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
JColee
őstag
Pfffffffffffff
-
KrAt
veterán
-
capulet75
addikt
valaki linket pls
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Motion_Blur
félisten
Éreztem hogy ez lesz amikor Norbinak fékeznie kellett hogy nehogy megtolja Coronelt. Sajnos még nem elég agresszív és nem elég nagy g*ci ahhoz hogy csatában érvényesülni tudjon. Bedarálják, kirakják, nem tisztelik stb..
-
- = Zk = -
félisten
álítólag M2 adja.. ismételve. most.. igaz ez?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Motion_Blur
félisten
Mennyire durva hogy az első kerekes autókat lehetetlen kilökni!!
Norbi 7., Wéber 12. jelenleg.
- = Zk = -: adja, de ki kíváncsi a Mezeire amikor Eurosport playeren is megy, only engine sound
[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
válasz Motion_Blur #2274 üzenetére
Mic csak 10. ???
Mi történt?
A rendező rohadtul nem mutatott semmit. Dilettáns banda.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Mi történt az utolsó körben Norbival?
Pedig Macdowell még az utolsó kör elején hibázott is, viszonylag komoly előnye volt Norbinak.
[ Szerkesztve ]
-
Sundesz
őstag
Hogy lett Norbi 10. a 7. helyről fél kör alatt?
Hörcsög Powa'
-
- = Zk = -
félisten
válasz Motion_Blur #2274 üzenetére
van linked Motion?...
vagy már vége?!...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
akela91
addikt
válasz - = Zk = - #2278 üzenetére
M2-őn most kezdődik.
-
- = Zk = -
félisten
-
wildrain
addikt
válasz Motion_Blur #2276 üzenetére
Hát ha McDowell még hibázott is, akkor csak Norbi hibájából lehet ez a visszaesés. Korábban is volt már egy visszaesése, amit nem mutattak, de akkor csak McDowell előzte vissza. Akkor is, és az utolsó kör előtt is volt egy egész bíztató előnye.
-
-Nemtom-
őstag
válasz - = Zk = - #2278 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz -Nemtom- #2283 üzenetére
nagyon szépen köszönöm
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Motion_Blur #2285 üzenetére
Macdowall BMW-je
szerk.: F1-ben legalább csak a STR-t keveri a RedBull-al, meg a Williams-t a Sauber-rel, na meg ezeknek a pilótáit szokta még tippelni, ált. kevés sikerrel.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz Motion_Blur #2285 üzenetére
Netes rádió stream viszont nagyon jó volt!
-
capulet75
addikt
Mikor jön a köv?
-
- = Zk = -
félisten
válasz akela91 #2289 üzenetére
mi? futam? ....
(#2291) Motion_Blur
ej ha...[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz - = Zk = - #2290 üzenetére
Július 21-22, Curitiba
-
emre
veterán
pffuuuuu, olyan szinten fel tudom bacni az agyamat a wtc alatt.....
Asszem mostantól elég lesz a híreket megnéznem 2-3 nappal később.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Arkar
aktív tag
Első verseny remekül sikerült , a másodikban futamon szerintem CERQUI meg nem előzése miatt eset ki Norbi picit a ritmusból, jól levédte a Cerqui a belső ívet, a végén Zengőék szerint a kipufogó csonk tört el ezért lassúlt enyit Norbi!
Előbb utóbb minden szerszámból kalapács lesz! CPU HQ Tuning listák: Intel, http://cpu-tuning.joruska.com #... AMD: http://www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm
-
akela91
addikt
Egyébként Mihelisz nem fizetős versenyző(mint Wéber), hogy ő végigtolja a szezont? Csak mert úgy tudom nem egy kőgazdag családból származik...
-
Sundesz
őstag
Norbi-nak sajnos a kipufgoója kilyukadt (már az első futam közben, amit nem tudtak teljesen kiküszöbölni) és ezzel jelentős motorerőt vesztett. Az utolsó körben 3-an elhúztak ez miatt mellette az egyenesben, azt mondta, hogy kb. 100 LE-t vesztett ezzel. [link]
Hörcsög Powa'
-
Motion_Blur
félisten
válasz akela91 #2297 üzenetére
Nincsenek nagy támogatói, Zengőék meg nem tudnak eltartani két versenyzőt. Elég nekik Norbi gázsiját kicsengetni, mondjuk ők azért teljes szimbiózisban élnek szerintem. Ott a csapatot és a pilótát is szponzorálják. Gabi saját maga szedett össze lóvét + szponzorpénzeket hogy az európai futamokon részt tudjon venni. Gondolom terv szerint ez idő alatt még szeretett volna több szponzort megnyerni hogy tudja folytatni. Ez most a kérdés. A sok balszerencse és a kevés verseny km miatt ugye elég szarok papíron az eredmények, meglepődnék ha tudná folytatni
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Motion_Blur #2298 üzenetére
Hihetetlen mennyire balszerencsés Wéber, nagyon sajnálom.
-
MaTTeS
senior tag
válasz akela91 #2297 üzenetére
Szerintem azért, mert Zengőnek szimplán nincs annyi pénze (saját tőkéből és szponzori pénzekből), hogy 2 autót tudjon futtatni a bajnokságban. A Gabinak ezért kell szponzort találnia, ha bent akar maradni. Sajnos az autósport nem csak a tehetségről szól. Pénz, pénz, pénz, jó csapat, tehetség.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest