Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Murder3 #8830 üzenetére

    Ja ez ismerős... ma is toltam egy ilyet. A 15 fős csapatból kapásból 12 fő elindult egymás hegyén hátán. Két KV, két T1, egy pár PzIV, VK meg StuG III és jómagam aki a "konvoj" végén voltam.

    De nem tudom ezek mit műveltek, de még csak 90 másodperc (!) telt el azóta, hogy elindult a kör és MINDEGYIKET ledarálta két heavy és egy med!!! Pedig a túloldalon a legerősebb szintén csak a KV volt!

    Ehhez azért már igazán nagy tehetség kell! :D :DDD

    BC2-ben pedig a conquer mód egy fos! Ezt a fajta játékmódot nem a BC2 mapjaira találták ki, ahol egyik bázisról simán átlősz a másikra, vagy ahol egy sniper egy magaslatról az összes bázist be tudja lőni! Ne aggódj, jön pár hét múlva Battlefield 3, abban majd ismét lehet neki csapatni! :D

    A Rush mód pedig egyszerűen király, igaz én általában HardCore szerveren tolom, mert ott nagyfiúk játszanak, sima szerverre csak este 11 után megyek fel, mikor a pici gyerekek már alszanak! Ahogy nézem a WoT fejlesztői naplót ebbe is akarnak egy hasonlót, bár szerintem ez csak simán "az egyik csapat véd a másik támad" lesz, nem ilyen dinamikus "előretolom a frontvonalat vagy visszavonulok" jelleg.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák