Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz stork13 #7849 üzenetére

    Egy hulldownba beállt amcsi heavyt úgy kiszednek, hogy csak úgy füstöl! ha az illető ellenségnek van elég esze betölt HE-t, pár lövésen belül tuti tönkrevágja az ágyút -> pocsék célzás, esetleg kinyírja a töltőt, lövészt -> tankot nem találsz el ezeután soha. A T29en ott vannak még a fülek is, a T32 ágyúja kifejezetten gyorsan tönkre megy, a T34 még a 120as ágyúval is pocsék, a páncélzata pedig... ezen a szinten bármi átlövi, ellenben egy Vk45, vagy IS4 már elég sokat pattog. Egyébként ez a hulldown dolog tier9től nem nagy kiváltság, mert ugyanúgy képes az IS4 is beállni, és a tornyát aligha tudod átlőni, de a VK45 tornya se olyan puha darab.
    A TD-knek meg nem a páncéljával van a probléma, hanem a rettenetes sebességükkel, szerintem egy stock Hetzer is legyorsulja őket (bár ezt biztosra nem tudom, de jó lenne kipróbálni) Egyik klántag tegnap mesélte, hogy előtték a motorját a T95-jének, 3km/hval tudott menni, a csapata elfogyott, egyszerűen kilépett a játékból mert semmi értelme nem volt. Innentől kezdve lehet rajtuk akármilyen ágyú, fél nap alatt érnek pozícióba, így nagyon meg kell választani melyik irányba indulsz el, nem-e csak a csapattársak kiégett roncsait találod magad előtt, mikor odaérsz. Vagy maradhatsz a bázist védeni... hát néha bejön, néha meg már csak utolsóként maradva várhatod mikor mészárolnak le.
    Szerintem mind a Ferdi-JT, ISU-Object704 klasszissal jobb az amcsi megfelelőjétől, a németnek ott a viszonylag jó páncél, és az elfogadható mozgékonyság, megfelelő ágyúval párosítva, a szovjet oldalon meg a rejtőzködő képesség + BL10.

    [ Szerkesztve ]

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák