Hirdetés
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Azért bizzunk benne, hogy egy T9-es tankot nem kapunk 100%-os, de nulla skilles legénységgel. Vicces lenne T9ben 0% repair-el tolni.
Djuree: No majd akokr otthonról dobok neked egy magyar leírást, vagy felmegyek ts-re azt átbeszéljük, ha addig nem kapnál ötleteket.
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz D.Orion #45301 üzenetére
T34 --> M103 esetén is így volt T34-ben megmaradt a régi banda, az M103 pedig kapott új, nulla skilles 100%-ost. Igaz ekkor nem is híresztelték előtte, hogy ugyanolyan képzettségű (ugyanannyi xp-vel) legénység kerül az új tankba.
-vitya-: IS-8-on, a BL-9-cel ki lehet majd fejleszteni az M62-t. Nem fontos full mazónak lenni, és IS-4-gyel bohóckodni T10-ben D-25T-vel. Bár szerintem biztosan fogunk látni a patch után jópár "próbálkozót"
[ Szerkesztve ]
-
-vitya-
őstag
válasz psycroptic #45306 üzenetére
akkor. majdnem pontosan. 20:15kor a TS szobában van gyülekező, a csata maga fixen 20:30kor indul, állt.
de nem lesz könnyű beférned, előtted már vagy 8an kértek királytigrist, a 4 helyre...:-(
[ Szerkesztve ]
-=Витя=-
-
psycroptic
őstag
válasz psycroptic #45309 üzenetére
Jut eszembe az ISU-t is most adtam el a hétvégén...
a Tiger II-őn kívül nincs is más tankom amit vinni tudnék...
PSNID: Tomy83PS
-
-
törölt tag
Reggelt!Egy kérdésem lenne,Ez a gold rendelés hogy megy bank kártyán?Ha át lett utalva,akkor SMS ben jön egy kód,és azt kell beírnom oda ahova kéri?
UI: Csak ejuróval lehet utalni ügye?
[ Szerkesztve ]
-
whatnot
őstag
-
Mcray
senior tag
Mi van akkor, ha nincs dedikált legénységem az IS-4-re? Akkor nem kapok legénységet?
Mi van akkor, ha van 75%-os legénységem? Akkor 75%-os legénységet kapok?
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Djuree
félisten
válasz #56230144 #45323 üzenetére
mondom nem kell foglalkoznod az euróval. én sem tudok. azt intézi magának a levonásnál, átalakítja magának. csak beírod a bankkártyaadataid és kész.
minden kártya alkalmas rá, nem kell internetvásárlásra alkalmas kártya, 10 éve volt ilyen. sima visa, electron, mastercard bármi jó.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
D.Orion
veterán
válasz #56230144 #45326 üzenetére
Dombornyomott kártyák egészen biztosan alakalmasok rá ha van a hátsó felükön egy három jegyű szám. Sima(szó szerint sima felületű) kártyákkal akkor sem biztos, hogy tudsz neten vásárolni, hogy ha a hátulján van három jegyű szám. Nekem is két kártyám van, egyik dombornyomott, másik nem. Mindkettőn van ilyen három jegyű szám, de csak a dombornyomott alkalmas netes vásárlásra.
-
emre
veterán
A lényeg az hogy az IS8-on ugyan olyan legénységed lesz mint amivel az IS4 rendelkezik a peccs időpontjában. Vagyis az IS8 fogja megkapni azokat az embereket akik addig a négyesen voltak, (az IS4 statja is megy a 8-asra) az IS4-re meg kapsz egy garnitúra ugyanolyan képzettségűt.(jó esetben,) De ha Fel-nek lesz igaza akkor "csak" maximum 100%-osat.
Ha megvan már a négyes tedd fel a teszt klienst, és nézd meg magad, úgy könnyebb megérteni.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Mcray
senior tag
Ha lenne időm feltenném de nincs sajnos csak napi max 1-2 órám, ami tömény grind.
Javítsatok ki, ha tévedek: Jelen állás szerint mivel nincs IS-4 re dedikált legénység, nem kapok legénységet IS-8ra, de ha 75%-os legénységet rakok IS-4-re akkor IS-8-ra is az megy, így nyerek 80 000 creditet.
Mi van akkor ha az IS-3-nak a 100+100+50 %-os legénysége van az IS 4 tankon amikor kijön a patch? Akkor is az lép érvénybe, hogy nincs legénységem IS-4-re tehát nem kapok semmit?
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
emre
veterán
válasz -vitya- #45331 üzenetére
Lehet, az elmúlt két napban nem voltam fenn, csak haloványan emlékszek
(#45333) Mcray
Elég lenne csak annyi időre, hogy megnézd hogyan állsz, és hogy jelen állás szerint mit fogsz kapni. Sokkal könnyebb megérteni ha látod. Mondjuk én is néztem, aztáén mégis belekeveredtem a dologba.
Én simán átképezném a hármas legénységét az is4-re, és fel húznám 100%-osra. Így két géped lesz jó személyzettel. Ha nem képzed át őket szerintem olyan mintha ott sem lenne.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
fsb1000
nagyúr
válasz #56230144 #45323 üzenetére
"elbuktam" a második Paypal acc-om, ugyanis csak olyan Bankszámláról lehet feltölteni, amely tulajdonosának neve megegyezik a reggelt acc-al. (ez nem volt egyértelmű a magyar tájékoztatóban, én meg a fiam Junior számlájáról utaltam egy próbát, amit tulképpen én felügyelek, de az ő nevén van.)
Tehát jelenleg az a leggyorsabb megoldásPayPal-al, ha reggelsz és még aznap bemész az uni bankba és befizetsz X forintot.
Ha teljesen megegyezik a név bankszámládon, akkor ebankról is töltheted, de akkor 2-3 nap mig használhatod, illetve izgulhatsz hogy firstname / lastname megegyezzen. (utólag nem módosítható az egyik)Összefoglalva: Gyakorlatilag nem szünt meg a PayPal acc bankártyához és/vagy számlaszámhoz kötése, azaz nem lehet anonim és nem lehet csak úgy utalgatni rá bárhonnan, pl anyuci számlájáról.
-
-
Djuree
félisten
válasz #56230144 #45332 üzenetére
99% hogy így van. vagy 10 bankkártyám volt az utóbbi 7 évben, minddel tudtam vásárolni, mindenhonnan külhonból. kivéve az xbox live meg a psn rendszereket, azok vmi elbaszott egy dolgok.
paypalnál ugyanígy van, van paypal accom is, 2 db, az egyik sima visa electron (nem domboros), a másik mastercard (ez domboros).
de próbáld ki, ha működik levonja, ha nem nem[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
whatnot
őstag
válasz Djuree #45328 üzenetére
FYI nem azt mondtam, hogy internetkártya kell, hanem azt, hogy internetes vásárlásra alkalmas kártya. Ilyenek pl. a dombornyomott kártyák.
A VISA Electronokkal még úgy 5 éve gondok voltak, hiába volt rajtuk a 3jegyű biztonsági kód, interneten vásárolni nem lehetett velük. Tudom, mert én konkrétan megszívtam egy ilyen kártyára váltásnál. Hogy most mennyire működnek, azt nem tudom, nem is érdekel, van már dombornyomott kártyám, az tutira működik. -
Djuree
félisten
válasz whatnot #45342 üzenetére
igen, régebben tényleg nem működtek, de ma már más a helyzet, rájöttek hogy az is pénz és ma már a pénz dominál, ha szaros wc papírról utalsz az is teljesen jó, csak pénz legyen
[ Szerkesztve ]
-
whatnot
őstag
válasz Djuree #45344 üzenetére
Én kedvezményes junior electronról váltottam rendes electronra csak az internetes vásárlás miatt. Mondták, hogy ezen van CSV kód, tehát lehet vele neten vásárolni. Gyakorlatban kiderült, hogy nem. Kedves bank közölte is, hogy hát igen, még nem igazán működik. Én meg lecseréltem teljesen feleslegesen a kártyámat és fizethettem egy drágábbat.
-
-vitya-
őstag
-
emre
veterán
válasz Paul119 #45347 üzenetére
Nekem azt a löveget még meg is kellene venni.
Pedig gondolkodtam rajta hogy azzal kellene mennem.Viszont a ferdi és a kt is jó lehet az L71-el.
Kár hogy ferdiből csak egy kell.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest