Aktív témák

  • Timyyy

    őstag

    válasz Atlantis #35838 üzenetére

    A KV-t butaság volt most eladni, ha van rá szükség, ha nincs, a következő patch-ig mindenképp meg kellett volna tartanod, mert így egy ingyen garázshelyet, és egy ingyen tankot dobtál el magadtól - ami ha nem is kell, eladni plusz kreditnek jó. De mostmár mindegy.

    És ha már orosz téma:
    Német tree-n gyalogolok végig teljesen, oroszok közül csak a TD ágat és az IS-7 vonalat viszem. A KV egy brutál nagy troll tank, nem tud annyira megszivatni az MM, hogy ne tudj valamit kezdeni az ellenfelekkel, pláne a 152-es ágyúval, de még a 107-essel is. Nincs szükségem nekem sem se a KV-ra, se a KV3-ra, de az update-ig mindenképp megtartom őket, mert plusz garázshelyeket, és eladni való tankokat nyerek vele.
    De most álljon itt egy kis összehasonlítás a saját statisztikámból:

    KV: 1434-es efficiency, 159 meccs, 192 kill. Találati arány: 62%.
    KV-3: 1424-es efficiency, 155 meccs, 173 kill. Találati arány: 70%.
    IS: 1837-es efficiency (ez a legmagasabb az összes tankom közül, pedig van/volt már pár...), 142 meccs, 214 kill. Találati arány: 68%.

    Mégis az IS használata során leolvadt az agyam egyszerűen, fájdalmasan pontatlan, ami nekem kínszenvedés, mert inkább sebezzek kisebbet de találjon minden lövésem, mint hogy 3 mellé megy de a 4. nagyot szakít... nem megyek vele többre. Szerencsére 2 nap alatt IS-3-at csináltam belőle, és örömmel vágtam ki a garázsból az IS-t.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák