Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz diegho #17430 üzenetére

    Akkor nem voltam érthető, tehát; például a T32-re összeszedtem a kívánt xp-t a T29-el, ezután bevágtam a garázs sarkába és rá se néztem, a kredittel még sehol se tartottam, átültem az Pz III/IV-be, kifejlesztettem vele az VK(p)-t, ezalatt meglett a credit a T32-re. Tehát nem a T29-el farmoltam, mert nem gyűjtöttem "feleslegesen" rá az xp-t.

    Mire feloldottam a T34-et, a T32 újra a sarokba, megvettem az M4-et kihúztam az E8-at, mellette a VK(p)-vel meglett a VK3002, mikor kijött a Tiger P azt is kifejlesztettem vele. (ezek mellett hangulattól függően mentem hol az M12-vel, JgPz4-el) Folyamatosan újabb tankokat oldottam fel az épp aktuális credit farmoló tankommal, nem álltam rá csak KV-val vagy M4-el farmolni 500-600 csatáig. Pár kedvenctől eltekintve az elitté vált takjaim felesleges kacatokká válnak a szememben, egy felesleges kört se megyek velük.

    Míg ahogy te is játszol, egy-egy feloldás után nem új tankba megy a szerzett xp-d, csak a legénységet húzza, így a kredited ugyanúgy gyűlik mint mondjuk nekem ha lenne premiumom, de csak kevés tankra költesz. (nekem a folyamatos farmtank váltogatással, az eladásnál megy le az 50% az árból + modulok + legénység képzés)
    Neked tonna számra áll a kredit, viszonylag kevés tank mellett, nekem 7-8 ágam fejlődik folyamatosan, de nincs sose egy vasam se, kinek melyik tetszik :D

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák