Hirdetés
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz Iron Funeral #13800 üzenetére
Tudom hogyan értetted nyugi. Amúgy a löwe játékosok elég nagy százaléka még most is balfasz, de a type játékosokra kezd ez inkább áttevődni, mikor van mondjuk 2 type és én t44-el egy max tier8 csatában, az esetek túlnyomó többségében az egyik type, kb harmadában mindkettő bemegy a városba csatázni és nem jön velem az artykra, vagy megkerülni az ellent, pedig nagyon jó az a tank, 2 type és egy t44 pedig simán csatákat dönt el, ha jól használják őket, de jellemző, hogy ensk-en a városba mennek, sl-on szintén, himmelsdorfon be középre. Az E tankoknál nem tudom hogy van ez, mint írtam a napokban láttam egy E-100 scoutot ruinbergen a medek mögött menni, közben a csapatot ledarálták a városban én már rég kinyírtam az összes artyt, mire odaért az ellenfél bázisra. E-75 játékosok között is van pár érdekes, jött már mögöttem himmelsdorfon a hegyre E-75, pedig 6-an voltunk medek ott. E-50 viszont kérdéses, azt nehéz megítélni, hogy most jól vagy rosszul használják, mert sokkal inkább egy hibrid tank, mint med, teljesen vegyesen használható. De elmondható IS-4ről is, hogy egyre több érdekes játékos tolja vele, tegnap sand riveren volt a 2 top tankunk IS-4 egy szakaszban és beálltak C9-be abba kis beugróba a meccs végéig és onnan nézegettek ki néha. Aki rájuk ment arra lőttek, ketten kilőttek egy tankot és ennyit tettek. IS-7 szintén érdekes, nagyon sokan nem tudják, hogyan kell használni és elmennek vele olyan helyekre, ahol tuti meghalnak. Inkább az a baj, hogy sokan megveszik a prémium tankot és pakolják az xp-t goldért, hogy legyen gyorsan egy 9-10es tank 0 játéktudással és persze rájönnek, hogy hoppá ez nem is jó tank (nem a fenét nem) és már kezdik is a másik ágat, a végén ott van nekik 5-6db tier 9-10es tank és van velük 40% win rátájuk, minden harmadik meccsen lőnek ki valakit, ráadásul mások játékát is elcseszik, ha éppen top tankként semmit nem csinálnak egy csatában. Persze vannak átlagon aluli játékosok, de azért az 1 csata 1 kill átlagot szerintem minden top tankkal tartani lehet (kell).
-
bullseye
addikt
válasz diegho #13797 üzenetére
de te tényleg... (bocs, nagyon magas labda volt, még így félismeretlenül sem tudtam kihagyni)
mivel nekem Löwem is van, én már megszoktam, hogy minden vesztett csatáért én vagyok a felelős, ha abban ülök, de ha véletlen az utolsó túlélők között vagyok és fordítunk, akkor is n00b vagyok...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
diegho
nagyúr
válasz bullseye #13803 üzenetére
Én találkoztam pár nagyon jó löwe játékossal is, pl tegnap simán nyerte nekünk a csatát, feltartott 3 tankot mire odaértem, köztük egy E-100at, de elég ritka a jó löwe játékos, mostanában, amikor medekkel toltam és elmentem az artykért, utána néha szoktam nézni mit csinál a csapat, elég sok löwe tulaj használ még mindig auto célzást, de most már tényleg a type játékosok vannak többségben és egyre több közöttük az auto célzással városba mászkáló.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
KV 107-es ágyúja, amivel nagy és erős tankokat szoktam átlőni, most lepattant egy Sherman oldaláról, kb derékszögben lőve alig 100 méterről.
Meg Shermannal lövöm a panzerIV-t, két tökéletes találat után a harmadik pattan, és meghalok. T1HT is pattant egy másik T1HT oldaláról 2x, szintén csaknem 90 fokból lőve, ma valahogy ilyen pattogós nap van.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
emre
veterán
válasz diegho #13804 üzenetére
Ez tök random hogy sikerül-e.
Én ISU + BL10 és egy KT-vel közösen mi is feltartottam IS3, KT, VK4502P hármast. De csak azért, mert engem nem láttak, csak azt hogy valami 600-700 hp-t karmol le róluk. Rajtam volt a binocular, és épp a KT-t akarta kilőni mindegyik (jegyzem meg sikerrel) Én meg eközben szépen leamortizáltam mindegyiket. És szerencsére nem volt annyi eszük, hogy egyszerre induljanak meg, mert akkor mire betöltök odaértek volna.
De van amikor meg az elsők között pusztulok.
Volt olyan meccs is amikor valami degradált magyar az IS4-el felvezette a fél csapatot Himelsdorfon a várba. Simán buktunk,és a pöcs még meg olt értődve hogy szóvá tettük minek megy fel. a válasz az volt, hogy mindig felmegy.
Szerintem most vette az is az új ACC-ot. és véleményem szerint ezekből van manapság baromi sok.Szóval az egész nagy mértékben függ az ellenféltől.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
diegho
nagyúr
Tegnap én is láttam egy IS-4es magyart, aki egy 400hp-s E-75nek hátat fordított és elindult az ellenfél bázisa felé, rálőtt egyszer az E-75, semmi reakció, odaért az ellenfél bázisára, kiment a sarkon álló arty elé és bumm már feküdt is. Mindezt utolsó előtt tankként játszotta el ruinbergen, ha megöli az E-75öt nyertünk, mert a VK(H)-val együtt leszedik az artykat, de szegény VK semmit nem tudott kezdeni az E-75el, 40-eket sebzett rá HE-vel. A magyar klánban is volt, de nem emlékszem már melyikben, így nem akarok hülyeséget mondani.
Amúgy a löwe akiről beszélek arctic-on a kis emelkedő tetején védett és 2 killel zárt, amikor az E-100 lelőtte, de azon is csak 700hp-t hagyott. Meg is dicsértem, hogy nagyon jó munkát végzett.
[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
esetleg, van vki akinek még van IGN-es promo kódja (valaki biztos csinált többet is)és eladná?
[ Szerkesztve ]
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Levin01
őstag
válasz Iron Funeral #13800 üzenetére
A löwe-s részig egyetértek veled de az, hogy az E-s tankokkal is gyökerek játszanak a magam és sok E-s társam nevében is kikérem.
1. Amikor elkezdtem a német med vonalat, még nem volt semmilyen E-s tank, később hozták be.
2. Én azért megdolgoztam, hogy E50-esem és hamarosan E75-ösöm legyen. Nem kevés játékidő van benne. A löwe-ért annyit tett a gazdája, hogy elutalta a marha érte a horror pénzt, amit megtehetnék én is de abban mi a poén? -
xPraetoriaNx
senior tag
Szép és jó, hogy mindenki szapul minket, de az senkinek nem jut eszébe, hogy nekünk is vannak terveink, szövetségeseink, akik mellé vissza akarunk jutni... Vagy úgy gondoltátok, hogy a nagy magyar összefogást azzal a kijelentéssel megvalósítjuk, hogy "Óh, jól van Kalózok, ti csak csücsüljetek itt, mi majd felmegyünk egy másik Landingre, és majd úgy megyünk vissza a "haverokhoz" hogy átverekedjük magunkat Afrika felén, csak mert nagy magyar összefogás, és hát ne bántsunk titeket?" Röhej bazdmeg...
A sokszor felemlített összefogás az lett volna, ha a Hungarian Pirates előbb keres meg minket, és kidolgozunk valamit, hogy hogy fogjuk a mi meg az ő szövetségeinket "összetéve" végiggyalulni Afrikát. Ami most meg az csak sértett vagdalkozás, az ő gyökérségükből minket fognak szívatni, és próbálnak minket a rosszfiúnak beállítani.
És mondom mindezt úgy mint egy nem kicsit nacionalista magyar, aki szintén az összefogást pártolná, mert tudom, hogy van "pár" nem kis potenciállal rendelkező magyar klán, és együtt "jópofa" dolgokra lennénk képesek... De a jelek szerint nem mi nem hajlunk erre.
There is no war. Only the harvest.
-
KaLeun
senior tag
Ha felrakom a Chaffee-ra a nagyobb tornyot akkor érezhetően lomhábbnak tűnik a tank.
Kompenzálja ezt a kis hp növekedés és a nagyobbacska tűzerő? Érdemes felrakni a nagyobb tornyot?
Cila
-
Iron Funeral
őstag
válasz Levin01 #13810 üzenetére
Én mindegyik E tankkal játszok(tam), és nem tartom magam gyökérnek, ugye megint értelmezni kéne tudni a szöveget most rajzolnák egy Venn diagramot, hogy mindenki lássa miről van szó, de megmondom őszintén nem érdekel ez engem annyira
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
coolmpi
aktív tag
válasz xPraetoriaNx #13812 üzenetére
Csak az előttem szólókat tudom megerősíteni. Már több mint 2 hónapja minden nap megyünk ide landingelni. Eddig 3x 4x be is jutottunk. (ez a terület még csüt-péntek magasságban a mienk volt)
Amúgy landing alatt, nem 1, hanem 3-4 magyar klánnal is játszottunk már, van amelyikkel többször is. Érdekes, soha nem volt probléma. (volt hogy a klán nem tudott kiállni, és nem zúztuk le őket, hanem simán foglaltunk...) Sőt olyan is, hogy egy arty-k élt már csak 10 mp-vel a vége előtt, és inkább engedtük tovább a másik klánt, úgy hogy felégette magát az arty...
Hozzáteszem, a landingről már csak magyar terület felé lehet menni, érdekes ebből semmilyen probléma nem volt / nem lesz...
Többször adtunk át egymásnak területet, és nem a 120 aranyról van jelenleg szó, hanem arról, hogy segítsük egymást más magyar klánokkal.
1 szónak is 100 a vége, látni kell az érem mindkét oldalát. Lehet ellenségeskedni, de talán jobb lenne ha a kalózok beismernék, hogy elkésett a diplomáciájuk. Biztos vagyok benne, hogy meg lehetett volna egyezni IDŐBEN!!!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz xPraetoriaNx #13812 üzenetére
Kettő megjegyzés:
1. Kicsit kulturáltabban is meg lehetne fogalmazni amit mondani szeretnél/szeretnétek.
2. Még mielőtt elkezdődik a személyeskedés: ez a játék topikja, nem a magyar guildek lelki segélyszolgálata. Ne legyen belőle pls sárdobálós, anyázós, stb balhézás.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Snooker
senior tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy így belerondítok a párbeszédben, de ez a területfoglalós dolog mit takar? Van egy világtérkép és a klánok foglalhatnak maguknak "országokat"?
csak normál csatákat szoktam játszani, nincs klánom, így nem nagyon tudok ezekről a dolgokról semmit, de érdekelne
-
-
CactuS
Arcképgyáros
Melyik részét nem értettétek annak, hogy ez itt nem a klánok lelki segélyszolgálati topikja?
1. Azok akik benne vannak, azok úgyse fognak itt megegyezni.
2. Azok akik nem érintettek, nem értik, hogy miről beszéltek, de idegesítő a sok magyarázkodás, meg a személyeskedés.
Engem személy szerint nem érdekel, hogy ki kezdte, teszek rá, hogy kinek van igaza, de nem érdekel a TI problémátok itt a WoT topikban. Engem csak a játék érdekel.
Olyan nehéz ezt tiszteletben tartani?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
törölt tag
A klánháborút ne itt folytassátok!
-
Rém
tag
A Jagdpantherre érdemes a legnagyobb ágyút megvenni, vagy jó a hosszú 88-as?
-
15-0 végeredményű csata, van rá magyarázat? Néha az az érzésem, hogy a fejlesztők belepiszkálnak a csatákba. Azaz kedvező helyzetbe hozzák az egyik felet, pl valószínűbb találat, nagyobb sebzés, stb... Voltam már ilyen csatákban mindkét félen, de egyik esetben sem találom szórakoztatónak.
Ebben a himmelsdorfi csatában az egyik könnyű tankot szinte célzás nélkül lőttem ki(forró volt a helyzet), meg is lepődtem rajt. Vagy a vakszerencse vagy a fejlesztők játszadozása segített a találathoz, szóval nem én. Gyanús, mintha manipulálnák a szerencse faktort.
Nemrég volt az eddigi legszerencsésebb(?) csatám, a sok szerencsétlen között. Szintén M12-vel voltam a havas pályán.
Félidőig semmi különös, a megszokott enyhén vesztésre állunk helyzet volt. Aztán megjelent a közelemben egy heavy, rálőttem amitől a lánca leszakadt. Menekülőre fogtam, egy közeli szikla mögé egy vadászpáncélos csapatárs mellé igyekeztem, közben vagy a heavy vagy az ellenséges SPG 1%-ra amortizált. A vadászpáncélosunk kilőtte a heavyt, de a szikla túloldalán egy ellenséges közepes-harckocsi volt. Az ellen SPG miatt így nem volt ott biztonság. Hogy értelme legyen végzetemnek előjöttem a fedezékből és becéloztam a közepest, ő könnyedén kilőhetett volna de nem tette, ehelyett én végeztem vele. Nem volt idő csodálkozni, gyorsan le kellett onnan lépni. Nem tudom miért nem lőtt ki a med, vagy óriási lag-ot küldtek rá az isteni fejlesztők vagy épp a mamája kérdezte a vacsoráról. "Szergejke drága, cékla vagy uborkasalátát kérsz a krumplistésztához?"
Miután újra fedezékbe jutottam, látom a sziklánál maradt vadászpáncélosunk roncsait, közben valaki bejutott az ellenfél bázisára és egy kis időre megjelenik a térképen az ellen SPG, rálövök a helyére, mint kiderült ott is maradt. Az ellenfélnél így már csak egy kis JagdPz maradt, a mi csapatunkból az én M12-m és egy Object 704. Oké megnyertük a csatát, az Object jóval erősebb és már támad. Én nem tudom lőni a Jagdpz-t, biztos ami biztos elindulok feléjük pozíciót keresve. Jön a következő meglepetés, az Object vesztett, ettől és az új helyzettől felmegy a szemöldököm.
Most mit csináljak? Lesz ami lesz alapon elindultam az ellenfél bázisa felé, ez nem feltétlenül volt jó ötlet. Feszült figyelemmel vártam a Jagdpz feltűnését, a várható végem és a vesztett csatát. Ez meg is történt, baloldalt egész közel megjelent, láthatóan útban volt a bázisunk felé. Rögtön ráfordulok, a kellően összeszűkült karikában látom amint ő is befejezi a fordulást. Egy tizedmásodperccel hamarabb húzom meg a ravaszt és ellenfelem füstölgő ronccsá változik. Nem számított rám, úgy hitte a bázisom közelében vagyok, így nyerhettem azt a tizedmásodpercet.
E csatában sorozatban volt szerencsém, az esetlegesen manipulálton felül is. Feltételezem az ellenfelek ekkor "The luckiest arty ever!" szövegeket firkáltak a chatbe.A csaták rövidsége ami nem tetszik e játékban. Átlag 5 perc körül lehet egy csata, SPG-vel valamivel hosszabb. Valamivel nagyobb térképekkel, 15 perces limit nélkül és kötelező haditerv készítéssel stratégiai játék lehetne.
-
diegho
nagyúr
válasz Iron Funeral #13840 üzenetére
A végén 1v11 volt, ebből csináltam 1v2-t de már csak 80hp-m maradt és persze jött a ghost shell 100m-ről stugra lőttem és nem repült ki töltény.
-
FregO
csendes tag
Sziasztok...Mar 2 honapja nyomom a world of tanks-ot, van egy tier 8-as jarganyom, lassan erek el a 9 es ig...de lassan megy premium account nelkul...(a penzszerzes fokent)
Az lenne a kerdesem, hogy eleg csak egyszer fizessek (mondjuk 1 napra) es atvalthatom a szerzett tapasztalati pontjaimat aranyra es azzal vehetek uj premuim napokat a tovabbiakban?
A 2ik kerdesem meg, hogy a Szétosztható tapasztalatot vagy a Szabad Tapasztalatot konvertalhatom at aranyra?...Elore is koszonom. -
diegho
nagyúr
TP-t nem lehet aranyra konvertálni, nem tudom honnan veszed ezt. Aranyat tudsz venni ezzel lesz prémiumod, aranyért tudsz kreditet is venni, ami baromság, meg aranyért tudod a tankokon lévő xp-t mozgatni, aranyért tudod leszedni az amúgy nem leszedhető kiegészítőt a tankokról, venni fogyó cikkeket, gold ammo-t.
-
CactuS
Arcképgyáros
Ma sikerült egy félig-direkt TKt összehoznom...
Pont becéloztam az ISel egy ~500 m-re lévő artyt, erre begurul elém egy M3 Lee. Természetesen tarkón lőttem. Maradt 2% HPja. Írtam neki, hogy gz, és próbáltam tovább lőni az ellent. Erre mögém gurult és elkezdett lövöldözni hátulról. Most az ilyenekkel mit csináljon az ember....
-
Fel
addikt
Üdv!
A prémium account bónuszt ad, az előre megvásárolt időtartamra. A csatákban szerzett xp és credit mennyiségének a másfélszeresét kapod.
2. kérdésre a rövid válasz, hogy egyiket sem válthatod aranyra.
Az elit járművekkel megszerzett (eredetileg szétosztható) tapasztalatot válthatod át free xp-re (nem aranyra!). Ez a free xp-re váltás aranyért megy, 25xp = 1 arany áron.
Aranyat csakis pénzért vehetsz, a WoT honlapján, saját accountoddal bejelentkezve. -
vhw
addikt
Végülis a 88assal is lehet jókat játszani, alacsonyabb bele a lőszer ára, így többet spórolsz, már ha ez szempont neked. A 105össel is lehet menni plusszos köröket, csak nem szabad a levegőbe lövöldözni Amikor áttetem a sajátomon annyit vettem észre, hogy kicsit több xp-t kapok. Az ellenfél is könnyebben hátrál meg, ha egyszerre ~300 körüli HP-t szedsz le róla, nem csak ~200-at (ami szerintem inkább kevesebb 200nál általában)
Na meg, a Ferdin mindenképp ki kell fejleszteni, megkerülni nem tudod... szal érdemes kifejleszteni."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
FregO
csendes tag
Ertem, kosz a valaszokat
-
CactuS
Arcképgyáros
Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs