Aktív témák

  • Joe-T

    tag

    válasz virkir #1203 üzenetére

    Hát én azt tapasztaltam, hogy prémium nélkül necces a fenntartása a Tigrisnek, nem azt mondom, hogy nem lehet, de igazán nem jön a zseton a fejlesztésre!
    A játékban az a lényeg, hogy minnél többet sebezz! Nem az ellenfél kilövése számít sok xp-nek, hanem a sebzés illetve a detektálás! Ez így jól is van, mert nem annyira a kemperkedésről szól a játék!
    Én nem költöm az aranyat a prémium skulóra, inkább manuálisan célzok így az autómatával ellentétben nem minden esetben a tank közepét lövöm! A nagyoknál szokásom, hogy először megpróbálom a lánctalpat vagy a löveget kiiktatni! A játék legutóbbi javítása óta sanszosabb kilőni az ellenfél lövegét amitől egy időre megbénul és ezt kihasználva el lehet engedni még egy-két jól irányzott lövést!

    Köszi a motor infót, én úgy gondoltam, hogy kimaxolom a Tigrist majd utána megyek a Tigris II-re, de így lehet, hogy hagyom a legnagyobb motor kifejlesztését, bár lehet, hogy a Tigris II-be meg jól jönne!

    Én támogatnám, ha az autoaimot kiszednék a játékból, mert manuális célzás mellett szerintem sokkal élvezetesebb körök lennének!

    Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

Aktív témák