Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Diarmand #34331 üzenetére

    Ezek közül még nem próbáltam egyiket sem. Sőt még semmilyen illegálisnak számító modot nem próbáltam. Az igaz, hogy a gyenge játékosok ettől sem lesznek sokkal jobbak, de a jó képességekkel rendelkező játékosoknak igenis sok előnyt adnak. Úgy tudom ezeknek nagy része kikapcsolható illetve gombnyomásra aktiválható, így ha valamelyikre szükséged van lenyomod azt a gombot és csak annyi infóval kell többre figyelned amire éppen kíváncsi is voltál.
    - növényzeteltávolító: Lehet, hogy te "kitanultad a répaföldön keresztüllövés művészetét", de nekem mint erősen színtévesztőnek ez elég nagy segítség lenne. Ha belóg valami növényzet közém és a célpont közé akkor az engem nagyon meg szokott zavarni. Csomó időm elmegy azzal, hogy keresem a sziluettjét. Ehhez még hozzájön, hogy van olyan mod is ami folyamatosan mutatja a felspotolt ellenséges tankok sziluettjét, akkor is ha takarásban vannak, illetve nincs rajta a célzód. Ezt se használtam még, de biztos vagyok benne, hogy jelentős teljesítmény javulásom lenne tőle, noha illegális.
    - Lézer mod: Videókon láttam már, elképzelni sem tudom, hogy lehet úgy játszani, nagyon zavaró lenne nekem. Viszont ha kevés és kicsi gyenge pont van a páncélodon akkor jól jöhet. Amint meglátod, hogy a gyenge pont közeléhez ér, beriszálsz. Ennek a modnak egy finomabb változata amikor a térképen mutatja merre néznek az ellenséges tankok. Ez kifejezetten hasznos lehet és ezt még nem is tartanám csalásnak. Ha például a csapattársaid spotolják, akkor az úgy van interpretálva mint ha rádión jelentenék a pozícióját, miért ne jelenthetnék azt is merre néz.
    - auto aim: Ha tudod hol vannak a modulok nincs haszna, de azoknak akik nem tudják ez nagy segítség. Ez inkább a gyenge játékosoknak ad előnyt. Viszont van egy olyan változata ami mozgó célpontoknál rakja az auto aimet a célpont elé. Light tankoknál ez marha nagy előnyt adhat. Sokszor előfordul olyan szituáció, hogy a lightok kergetőznek körbe körbe, ilyenkor ha a gyári auto aimet használod, akkor szinte mindig a célpont mögé lősz. Gyors mozgás közben sniper nézetet nem célszerű használni. Ilyenkor én az árkád nézetet szoktam használni és manuálisan célzok a célpont elé, de ez elég sok gyakorlást kíván. Ha lenne ilyen aim botom, ezekben a szitukban sokat segítene. Ezeket is a durva csalás kategóriába raknám.
    - rombolásjelző: Taktikailag óriási előnyt ad. Ez a legundorítóbb csalás. A játékosok nagy része nem is tud a létezéséről, gyanútlanul döntik ki a fákat, hogy álcát építsenek maguknak aztán lesnek amikor kicsapja őket az arty (jó mondjuk arty nézetben eleve el lehet csípni egy fa döntést, de ha van ilyen modja az artistának az nagyban segíti). Randomban csata elején még incs nagy szerepe, de mint írtad a csata végén nagy előnyt ad ha tudod merre van a maradék bújkáló ellenség. A másik a 6-os stronghold. Ott a csaták egy jelentős részénél az a taktika, hogy az egyik oldalon elrohan az összes játékos és befoglal vagy a hátukba kerül. Ha tudod melyik oldalról jönnen nagy előnyben vagy.

    Lehet én is kipróbálom egyszer, hogy jobban átlássam mivel tudnak trükközni ellenem. Fps-t nem figyelted egyébként? Mennyire húzta le ez a sok vacak amit kirakott a képernyőre?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák