Új hozzászólás Aktív témák

  • bullseye

    addikt

    válasz Magany #3335 üzenetére

    Na megyek banpihire azt hiszem, de csak meg kell kérdeznem. WoT kérdésekben járatlan vagy, nem baj, arra van ez a topik (vagy a másik, nem igazán tudom követni én sem). Számítógépes kérdésekben járatlan vagy, nem gond, mi is úgy kezdtük - bár néha érdemesebb a google-t kérdezni, gyorsabb, és megértőbb. De helyesírásban és nyelvhelyességben is járatlan vagy, mert csak most kezdted, és nekünk kéne segíteni?

    Legyen. Egy elütés nem számít (még ikes igénél sem igazán). Mondatkezdő nagybetű elhagyható, mindenki igényei, és ideje/figyelme szerint használja. De az írásjel utáni szóköz (néhány nagyon ritka kivételtől eltekintve) kötelező. Nem csak azért, mert alsó tagozatos tananyag, hanem mert szétválasztja és követhetőbbé, értelmezhetőbbé teszi az írást. PC-ről, tabletről, miniképernyős mobilról, akármiről írva is oda kell rá figyelni.

    És hogy némi ON is legyen az offtopikban: WOTban ha az ember nem is használ, attól még nagyon is árthat.

    Hogy még ONabb legyek, azt hiszem a fő topik kezdő hozzászólásában éppen nincsenek benne az alaplinkek az oktatóanyagokhoz. Az nem ártana oda, vagy ide, vagy mindkét topikba. MODERA lécci-lécci!!!! (És tilos ennyi felkiáltójelet használni!)

    'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

Új hozzászólás Aktív témák