Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz Greentea #28915 üzenetére

    A Hummel nekem sem volt a kedvencem. Pedig a jellemzői alapján semmivel sem rosszabb, mint a többiek a szintjükön a sorban (Grille, G.W. Panther).
    Utóbbit épp tegnap vettem vissza, mert megvolt már korábban. Első lövés 1200 mínusz az enemy legjobb IS-3-ba. Második lövés egy lesebzett artyt irtott ki. A harmadik meg egy tolató Ferdit talált telibe, szegény a 900 hp-jával nem ment sokmindenre... :-D Elképesztően jó cucc ez a hetes tüzér, sajna BiA nincs még meg az ötödik emberen, csak a Grille-ből átemelt négy főn, de nem kell sok hozzá. Fullos legényekkel, BiA-val, csokival el sem tudom képzelni, mit fog ez művelni... :-D Funolni jó lesz, meg persze rögtön meglett vele az SPG-14 Stug küldetés.
    Azt hiszem vissza fogom venni a Nashornt is, mivel úgy érzem a light küldetéseken kívül az összes tanktípusét tudom teljesíteni, de most nincs jól sebző TD-m (JPanther nemsokára meglesz mondjuk). Főleg a női legénység miatt jó lenne ezt a Stugot megszerezni, jó lenne az amcsi közepes ágba belekezdeni, csak én már a Sherman-nél elakadtam a 75%-os képesség nélküli legényekkel.

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák