Új hozzászólás Aktív témák

  • Ukeve

    tag

    válasz h1mpi #28626 üzenetére

    Válaszolnék én is, ha nem probléma. :B

    Alapvetően mind a két tank a városi harcra van kitalálva, de az IS-7 előnye, hogy gyorsabban ér oda a kulcspozíciókhoz.
    IS-4 lelke a sidescrape, ha így eltudsz foglalni egy jó helyet és nem cseszegetnek az égből, akkor szinte kiszedhetetlen leszel. IS-7-el is jól alkalmazható ez a taktika, de ott van egy kis bibi. A spaced armor és a lánctalp között van egy kis rés, ahol csak 100 mm a páncél és ha egy kicsit is jobban be van fordítva a kelleténél, akkor ott belőhető a tank. Bár ez még nekem sose jött össze enemy IS-7-nél, de valószínűleg ez user error lesz. :DDD
    Ágyú tekintetében szerintem az IS-4 jobb. Hiába alacsonyabb az átlagsebzése, szvsz szerint jobban használható, mint a 130 mm-es. Szerintem előnyéhez tartozik még a HEAT lőszere (bár tudom ezért sokan megfognak kövezni :D ), mert éppen annyival magasabb az átütése, hogy egy nem teljesen tökéletesen beforgatott E100/Maus tornyon gyönyörű szépen átmenjen, bár tény, hogy oldalról meg sok tankban elakadna... Tehát közelharcban szerintem ezzel az ágyúval vagy előnyben. :)
    IS-7 előnye a jó magas átlag DMG, és az APCR ugye... bár szerintem Linkin többet tud az IS-7 goldjáról, mint én ;] :P
    És még annyit elfelejtettem, hogy gun dep.-be az IS-7 nyer, és ugye ha tornyozol vele, akkor kiszedhetetlen lesz. Viszont hiába erős az IS-4 tornya is, a teteje overmatchelhető.
    Összegezve, szerintem mind a két tank nagyon jól használható. Városban az IS-4 egy igazi erőd a páncéljának és a 2500 HP-nak köszönhetően, míg IS-7-el több lehetőséged van a pályán mozogni a mobilitásának köszönhetően. :)
    Amúgy meg, ha az igazán jó 10-es orosz heavyt szeretnéd, akkor nyomd végig a küldiket és ott lesz az OBJ 260. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák