Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz jozefgucci1 #18208 üzenetére

    Még 9.2-ben egyik szakasztársam azt mondta, az S-51 nagyon pontos, bár lassan céloz. Ez nem mondható el az én 7-es Lórimról, bár még a kis löveg van rajta. Nem szívesen megyek vele 1-2-nél több bosszúálló kört.

    (#18209) Enzolord: Biztos ő volt az. :)

    (#18210) Flayer: Nem teljesen rossz. T8-ban még nagy fun, T9-ben használható, T10-ben pedig már használhatatlan.

    (#18215) diegho: Minél rosszabbul célzod be, annál kisebbet sebez, ennél a lövegnél sem teljesen mindegy. Nem biztos, hogy mindig 400-at fogsz sebezni, pl ha valami nagyon kemény tankot lősz, nem hiszem, hogy 200-nál sokkal több HP menne le róla. Utána meg jöhet a 20 mp-es töltés, a DPM is a béka segge alatt van. Az meg a másik, hogy mire becélzol, addigra a veled szemben álló light/med már rég lőtt beléd egyet. Bár ez a tank legalább kapott Vert. Stab-ot, nem úgy, mint a 13 90...

    Arról meg ne is beszéljünk, hogy óriási szórása van, így nem ritka a mellélövés. SU-152-vel is nem egyszer esett meg velem, hogy 10 méterről 0-ást lőttem egy papír tankba, mert a lövegét találtam el, HE-vel. Nem lehet megbízni az ilyen lövegekben, ezért gyűlölöm őket.

    (#18268) Mogyesz75: Rengeteg célzó modot próbáltam már, de a Deegie's-en kívül eddig még egyik sem csökkentette az FPS-t.
    - - - - - - - - - - - - - -
    - Na, új ingyen prém tankkal bővült a garázs (itt még a régi, normálisan kinéző ZWACK logóval :W )
    - M5 Stuart-tal 900 xp-re már ad tank ászt? A szakasztársam meg ugyan ebben a körben 800-ra kapta meg a T-28-ával. Amúgy durva, hogy mennyire használhatatlan ez a tank (az M5), ha nincs lehetőség valami papír tanknak a közelébe menni. Ami még durvább az az, hogy sok mindent még oldalról sem üt be golddal sem. Mielőtt bárki belekötne a találati arányba, próbálja ki a gépet az autoloaderes csővel, vagy olvassa el az ON topic-os hsz-em.

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák