Aktív témák

  • luke.

    aktív tag

    válasz diegho #26299 üzenetére

    "Más is kerül a lista aljára elég gyakran, de ugyebár, ha van tier 9-10-es tankja valakinek és azzal sem tud egy elfogadható átlagot produkálni, akkor már nem lehet arra fogni, hogy jajj állandóan a lista alján vagyok..." <- Nos nekem nincsen és nem is lesz, mert a t8 is szenvedős legalábbis amerikai ágon.

    Nézzük hogyan is van a tank rangsor: IS3 - T32 - Tiger 2, KV1S - M6 - VK3601

    Írhatod azt, hogy az amerikai a legerősebb, de ez a játékban nem így van a valósággal ellentétben. A T32 páncélzata valóban vastagabb az IS3-tól, de az IS3 122 mm-es lővege simán átviszi a T32 frontját, míg a T32 105 mm-e pattan az IS3 frontjáról.
    Lejebb hasonló van a KV1S 2 lővésből kiszedi az M6-ot míg fordítva 4-5 lővés is kell.
    A francia ágról meg nem is írok semmit, mert többségük nem is második világháborús tank.

    "Első és legfontosabb dolog, a jó játékos befolyásolni tudja a csaták többségének kimenetelét és legalább 55% win rate-je van, pont emiatt. Olyan nincs, hogy egy jó játékos 45%-on tanyázik és senki nem lesz jó játékos attól, hogy van stratégiája, azt véghez is kell tudni vinni, ha nem tudja, akkor 45%-on van, ha tudja 65% körül." <- Jó játékos attól lesz a jó stratégia által, hogy a csapat nyer. És igen létezik, hogy valaki 45%-on tanyázik, jók a stratégiái mert századba mindig győz a csapata, randomba viszont veszít és így ott tanyázik.

    +SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!

Aktív témák