Aktív témák

  • Szilu

    tag

    válasz Dobi 562 #18499 üzenetére

    Ne felejtsd el, hogy modositas ide, modositas oda, a tier10es tankok gyozelmi aranya alapjan felallitott rangsoranak utolso negy helyen továbbra is a maus (48,64%), AMX50B (47,25%), JagdPz E-100 (47,11%) es az E-100 (47,01%) foglalja el.
    E-100zal nem a legkonyebb randomozni, hiszen nehez ersz oda ahova kell. Ugyanakkor a nemet tankok az artyk elso celpontjai (a heten kaptam -1700-at egy lovesbol), es konnyu megkerulni, illetve par tier8as tank szembol is atlovi. Igy mikozben tudod, hogy a sok hp miatt elol kell lenned, pont akkor halsz meglepoen gyorsan. Hatulrol pedig az az agyujaval nehezkes sebezni.
    Ennek ellenere tudom, hogy vannak vele nagyon ugyes jatekosok is, de nem ez a jellemzo. En talan pont a mar elviselheto szintet hozom a 2400 sebzessel, de nem vagyok ra buszke. Nem ritkan nem tudom oldalrol sem sebezni a >tier9 tankokat, mig engem szembol osztanak, mire sarokharcnal kimegyek valaszt loni, addigra az ellen ujrabetolt stb...
    Egyszoval izgalmas :D Sokan azt latjak a nemet tankok doglodesenel, hogy "jaj, de bena", ahelyett hogy kihasznalnak a lehetoseget, es lonek a nem figyelo ellenfelet.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák