Hirdetés

Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    (#15193) Atlantis: Én a végére valamit tudtam vele kezdeni (anno D-10T, Type 59-ekkel vittem szakaszba.) Mondjuk most már nem szenvedném ki vele azt a 93 ezer xp-t, bár én már könnyen vagyok kifejlesztett T-54-el.

    (#15194) vhw: Őszintén? Nekem is volt fullos StuG III-mam annak idején, de amikor megnéztem a JagdPz IV-et, úgy döntöttem befejezem a fejlesztést, és átmegyek orosz ágra. Nem bántam meg. Amúgy meg igazad van: Ki nem szarja le, hogy milyen lövege van a JagdPz IV-nek? Ha jól emlékszem, 7.1-es pályafutásom óta egyszer nem találkoztam ilyen korai erős nerffel. Ennyi erővel a JagdPz E-100-nak miért csak ennyit vettek le az átlag sebzéséből? Gondolom sokan sírtak volna, ha 7.5 CT2-ben ő is csak 850 avg dmg-t kap. Semmi értelme nincs 30-40-et levenni a tankok átütéséből, ennyi erővel bármelyikkel megtehetnék. Csak azért mert valamelyik tesztelő nem bírta lenyomni 1v1-ben ezeket a ruszki TD-ket, azért még nem kellene ennyit elvenni belőlük.

    Bízok benne, hogy a D-2-5S-t legalább meghagyták a SU-100M1-en, ha már az előző tank birtokolhatta, bár amíg ennyien vannak a szerveren, addig lehetetlen bejutni.

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Aktív témák