Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
őstag
A CDC oltári jó tank, fentebb leírtak már mindent.
Az ágyú pöpec, T10-ben sem kell félni, sőt. Goldot még életemben nem lőttem vele, nincs is egy sem, a lőszerkiosztás is pofonegyszerű, 70 AP + 20 robbanó. Belefér a sok robbanó, mert sokszor jól jön., kifogyni pedig lehetetlen.
Ammorack - biztonságos elhelyezés skillel kipipálva a probléma. Nem mondom, hogy nem sárgul, de sokkal kevesebbszer, mint előtte, és így már elviselhető.
Fordulékonysága tényleg kicsit "bálnás", de erre is van megfelelő skill, én betettem, érezhetően javít a helyzeten!
Első lánckerék kicsit beforgatva érdekes dolgokat tud felfogni, érdemes kipróbálni, illetve ha ráérez az ember tudja, mikor nem kell elhasználni rá a kis javítót.
Pattogni szökőévente szokott, rohangászás közben érdemes mozgatni oldalra és vissza a tornyot, "rázni a fejét", a furcsa ívek-vonalak néha beteg dolgokat pattogtatnak. A jó ágyúsüllyedés miatt sokszor találják el a lövegpajzsot, vicces tud ám lenni. :-)
Jó legénység "csodákat" tesz, nekem 3 skillesek.
Mindezek a tapasztalatok úgy, hogy nem vagyok jó spíler, de szeretem a tankot. Jobb játékosok sokkal-sokkal többet ki tudnak belőle hozni a mozgékonyság és jó ágyú kombóból.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Eredeti játékok OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Subaru topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Horgász topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest