Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz h1mpi #83669 üzenetére

    A francia hatossal nagyon nehéz, de nem lehetetlen, egy példa: [link] Nagyon rá kell állni vele a forró pontokra, ahol több ellenség szokott ügyeskedni kis területen. Himmelsdorf hegytető a másik ilyen pl. A brit 7-el is megcsináltam Himmelsdorfon, de azzal arannyal, annak már 4,5m a splash sugara.

    Érdekes ez, de mióta van a PM, figyelgetem ha nagyon jó artysta van és a francia 8-t már feltűnően sokszor láttam, hogy top sebző bőven 3e feletti eredménnyel és többször volt top xp is, ami kell majd a végső küldetéshez az obj260-ban (mondjuk lehet, hogy soha nem jutok el oda, ha ilyen tempóban haladok :) )

    Más arty nekem nem tűnt fel ennyire, de a francia 8-as jó lehet nagyon, arty szemmel nézve pontos ágyú, gyors célzás.

    Mondjuk a gyakoriságot úgy kell érteni, hogy kb 3-400 csata alatt kb 8-9 ilyen esetet láttam és abból 4-5 a francia 8 volt. Nekem ez elégséges info arra, hogy a francia 8-t be kell szerezzem a kemény pm küldetésekhez. Mondjuk a területsebzésre az sem alkalmas, arra másik arty kell.

    A másik arty ág a brit amit kihúzok, egyrészt tier5-nél lehet kezdeni, a valentine-ról kifejleszteni a bishop-ot. Másrészt az fv egy egyedi arty-scout kombinált játékmód, ami érdekes és egyedi. Harmadrészt a kálhyacsövön is belőnek, lásd circon videóját, ahol átlő a hegyen karelián.

    Az amcsi tier10 artynak böszme nagy a splash dmg, a tier9-t is dícséri mindenki, még QB is, az is jó lehet.

Új hozzászólás Aktív témák