Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Egy mókás, de azért erős csata az e-25-el: [link]

    1568 alap xp, a kv3 szerintem elküldött a halál phaszára amikor full hp-ról kicsipegettem :) .

    Ja igen, és a Serb qrva a.....
    Valaki már feldobta a témát, csak kicsit esetlenül tesztelésről beszél. Serb meg hárít természetesen, ezzel is csak egy dolgot igazolva, hogy mekkora phasz ilyenkor.
    "K: "Mért pattannak az ellenfél páncéljáról a lövedékek jobban amikor kevés a HP-ja? Több száz csatában teszteltem." V (SerB): "Ez paranoia. A tesztelésről meg hazudsz.""

    Na most, ugye mennnyi lövés kell egy kv3-hoz nekem ezzel az E-25-el? Sok, nagyon sok. A végén mind sebez, de vajon melyik pattan mint állat egyedül? Hát persze hogy az utolsó, amelyik kiszedné és csak másodikra megy oda rendesen.

    Táras tankokkal nagyon gyakran megfigyelhető ez a jelenség, még akkor is ha tagadja Serb, mint állat.

    Ez a phasz Serb vallaná be legalább, hogy az utolsó esély logika miatt van, ha nem tudják a minimum sebzéssel megoldani, mert már annyi sincs a célpontnak, akkor szépen beadnak egy -25% (vagy még nagyobb...) RNG-t és jó eséllyel pattan.

    Annyit még azért csinálhatnának, hogy ez az utolsó esély közelharcnál ne működjön már, mert ez direkt csalás és manipulálás, nettóban, semmi más. Én cent7/1 rám mászik egy troll ágyús (mi más? minden phasz azzal mászkál a jobban használható, pontosabb és nagyobb átütésú helyett) wt auf pziv. Egy lövésére válaszolok 2-vel mert a házak között "táncolunk" és egyszer lepattanót lőtt a toronyra, szóval van (lenne) esélyem kiszedni de jön az utolsó esély, marad 1 hp-ja a wt-nek, közelharcban :O Legyen már valami logika ebben, hogy csak távoli lövések esetén legyen beadva az utolsó esély, de ne közvetlen közelharcban, mert az már nettó paraszt beleszólás a játékba. Az ok, hogy távoli phasz sniper nem tudja kiszedni, akkor így járt és a snipernek van esélye elbújni vagy észre sem veszik, de közelharcban mit lehet csinálni? Esetleg rammolni, de annyira nem volt közeli a harc, nem értem volna oda, mire betölt, megpróbáltam elbújni, de nem sikerült.

    Mielőtt jön valaki, hogy HE-t kell használni, szerintem ez nagyon nem szerencsés közelharcban. HE-t ilyen kritikus helyzetben nem használok többet, mert már rengetegszer megszívatott, hogy nagyon kicsi sebzéseket adott be (rng ugye megint, papír tankon, közvetlen közelről, alig sebez az HE, mert most éppen ilyenje van). Amit egyedül megpróbálok, ha látom, hogy mindenképpen ki fog szedni, akkor he-vel pofán lövöm, néha kiüti az ágyúját. Illetve persze, ha kemény tank és nagyon alacsony hp-s, akkor he-t, de ez a közhely, hogy tölts he-t a papír tankokra veszélyes is lehet. Volt egy másik replay-em az SP-vel, 5 lövés kellett HE-vel, amikor a normál lőszerből 4, de talán 3 is elég lett volna.

    Nekem most már inkább az a szabályom, hogy egy HE-t el lehet ereszteni a tornyára, az talán kiszedi az ágyúját, lövészt, töltőt, de utána inkább normál lőszert használok. Esetleg, ha látom, hogy jól adta az első lövés és van normális fedezékem, akkor, de kritikus helyzetben én többet nem használok. Inkább legyen ap, ott legalább a minimum sebzéssel tudok számolni, de tényleg megcsinálhatnák, hogy 50m-en belüli lövéseknél ne működjön az utolsó esély, simán csak dobjon egy számot. A jelenleginél sokkal ritkábban lennének ilyen abszurd helyzetek.

    (#74030) jagada a legjobbat nem fogja senki meghatározni, mert függ tőled is, a játék stílusodtól, de a t-25 eléggé jól meghatározott tank. Vannak gyengeségei, de modulokkal, prém benyával (akcióban, féláron simán kitermeli azt a 2,5e kreditet még prémium előfizetés nélkül is) meg skillekkel elég jól kompenzálhatóak és gyakorlatilag a normál tankok szintjét el tudja érni, sőt, sőt vannak ott rosszabb tankok is a normálok között bőven. A kreditet egészen kellemesen termeli, továbbá 40% bónuszt kap legénységi xp-re is, gyorsan lehet fejleszteni benne stb. és ugye két remek német med ágat tud támogatni. Gyakran van féláron én is úgy szereztem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák