Új hozzászólás Aktív témák

  • Mardel

    őstag

    válasz Angel1981 #72621 üzenetére

    Szerintem úgy értette.

    Sebessége miatt nem is tud az első vonalban harcolni többnyire.
    Most a leárazások alkalmával megvettem, ha nem lett volna legénység xp bónusz mostanában akkor lehet szenvedésként éltem volna meg 75%-os legényekkel.

    74 csata alatt már a legénység az első skill 80-85%-nál tart.

    Ha top tank akkor lehet a többi heavyvel menni persze ha olyan a hely és lehet sidescrapelni.

    Hasát egy PzIVS is be tudja lőni szemből, ha nincs pontosan szögbe állítva.

    Nagyobb tankok pl E75-öt f2f simán átüti a lövegpáncélját is. Persze ezeket gondolom tudjátok, csak haverral teszteltem gyakorlóban.

    Bár tetszik az E75 tornyán két oldalt az a dudor az egyik a lövészt is viszi magával, bár távolról nem tudom mennyivel nehezebb átütni.

    Ha magasabb tierbe dob akkor jobbára megyek a td-kkel.

    Csöve elég pontos, kedvencem mikor kb 350 m-ről m103 kupoláját sikerült átlőni 90%-os legénységgel .

    Volt pár érdekes csatám vele, pl mikor az egyik borsig hiányolta a spotot a td ösvényen prohorovkán.

    Írja nekem, hogy mennjek spotolni, mert a Löwenek jó látótávja van (400m). Persze azt nem kalkulálta bele, hogy akkor 80%-os volt a legénység és nem 400m látótávom volt és azon a terepen mentem vagy 21 km/h-val.

    Plusz volt egy scoutunk csak épp a másik oldalon, a közepes tankunk meg inkább kilövette magát.

    Aztán bejött az ellenség amx 50 100-a felspotolt minket, kiszedtem, a borsigunk inkább nem is lőtte, csak várta hogy megöljék persze a az ellenség td-je hamar kiszedett.
    A csata nem igazán itt ment el, mert a túloldalon még ment az adok kapok csak az egyik med elvétette magát mikor felment a vasútra és az arty egylövésezte.

    A másik mikor az ellenfélnél maradt egykék játékos fv4202-vel, a mi sárga ST-I-ünk meg elment foglalni, maradtam éna Löwevel meg az artynk.
    Az ST-I pityogtatta, hogy SOS-meg miegymás, csak mire elértem lent a td soron a pálya feléhez addigra kiszedte az FV oylan távolságból, hogy fel sem sptolódott. Többiek írják mennejk foglalni. Odaértem már cska fel kell baktatni a foglalókörhőz, mer tmi kezdtünk lent, addigra az fv kilőtte az artynkat és beállt foglalni.

    Mindeközben én voltam a noob a chaten az ST-I szerint mert nem mentem oda neki segíteni foglalni, ja meg a szokásos uninstall szövegek...

    Nyilván egy jobb legénységet raktam volna vele, csak VK 30.01P még mindig cska közepes tank, német vonalon meg még nem volt heavy tankom.

    Kicsit TL;DR; lett. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.

Új hozzászólás Aktív témák