Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    A HE hatékonysága:

    SP-vel megyek, rám mászott egy 12,8cm L/61 ágyús WT auf PZIV, akinek 1176 hp-ja volt én 1254. Elbújni esélytelen volt, Pearl River oldal folyosó, nincs hova, bár kicsi tolatgatás belefért, de fedezék nincs semmi. Nem teljesen hülye játékos, úgyhogy tudja, hogy hol kell lőni az SP-t. Normál lőszerrel itt már készülődhettem volna a garázsba.

    5 HE lövés kellett, 2x !!! kilőttem és működésképtelenné tettem az ágyúját és még a parancsnokot is kilőttem. Mivel az ágyúja többször is működésképtelen volt, ezért 2x tudott csak belém lőni, mialatt én 5x. Az átlag sebzés is magasabb volt, mint a normál lőszerrel: 250-280 között szórt, volt egy 300 is. Így elég volt 5 lövés, alap lőszerrel kellett volna egy hatodik is, de azzal sokkal kisebb az esély a modul sérülésre, úgyhogy max 4 lövésig bírtam volna, de már oda is szerencse kellett volna.

    Kijelenthető, hogy normál lőszerrel megoldhatatlan feladat lett volna, HE-vel sokkal jobbak az esélyek. Ha sikerül az ágyúját kiütni, akkor még le is lehet győzni.

    Ja és közben még egy kék wz120 is ott kínzott a WT mögött, de nagyon alacsony hp-n volt és nem merte megvárni a teljes becélzást, mind mellé lőtte.

    A csata természetesen bukó (kompenzálja a rendszer a tegnapi napot) 2,2e sebzés mellett.

Új hozzászólás Aktív témák